Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 21, 2013 18:57 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

Obrazkowe podsumowanie Żuczkowego dotychczasowego życia bezbłędne. :D Piękny z niego chłopak. :1luvu:

Obrazek Obrazek
Żuczku, z okazji Twoich urodzin życzę Ci wielu nowych przygód przeżytych z Cudaczkiem, stosu nowych kocyków i legowisk, żebyś miał co gryźć (a Twoja Duża co sprzątać :lol: ) i mnóstwo zdrówka i sił do nowych psot! :partygirl: :balony: :dance: :torte: :dance2:

solarie

Od: Pt mar 02, 2012 17:21

Post » Nie lip 21, 2013 20:27 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

:1luvu: Rewelacyjny opis dorastania JAMNISIA :)
Piekne fotki Zuziu :1luvu:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Nie lip 21, 2013 20:36 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

Toast za Żuczka :piwa: :piwa: :piwa:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie lip 21, 2013 20:47 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

Ciocie kochane!
Bardzo serdecznie dziękuję Wam za przybycie na moje urodzinki i za cudowne życzenia
Przesyłam Wam Buziaki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Żuczuś Szczęśliwy

Jamniś się dzisiaj wyszalał z rodzinką, która nas "nawiedziła" :D ale zanim się z nimi zaprzyjażnił, to bardzo pilnował....Rambusia :ryk: :ryk:

Dzisiaj piesio było naprawdę bardzo szczęśliwe :D , a od jutra nowy roczek :wink: , pełen przygód, zabaw i wyjazdów :ok:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Nie lip 21, 2013 20:55 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

Oby był spędzony w zdrowiu i z całą rodzinką . :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Post » Nie lip 21, 2013 21:22 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

kocham Cię, Żuczku i życzę Ci wiele lat w tej szczęśliwej Cudaczkowej Rodzinie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :piwa: :piwa: :piwa:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Pon lip 22, 2013 14:01 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Żuczkowe Urodzinki :) cz.4

łooo raaany, ileee Żuczuuuusiaaaaaa :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Słodki szczeniaczek, przystojny młody - lekko spóźnione - wszystkiego najlepszego kochany Jamnisiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon lip 22, 2013 15:18 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

puszatek pisze:kocham Cię, Żuczku i życzę Ci wiele lat w tej szczęśliwej Cudaczkowej Rodzinie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :piwa: :piwa: :piwa:

Ciociu, też Ciebie mocno kocham :1luvu:
Duża mówi, że jesteś mądrą i dobra Kobietką:)
Żuczuś
Caragh pisze:łooo raaany, ileee Żuczuuuusiaaaaaa :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Słodki szczeniaczek, przystojny młody - lekko spóźnione - wszystkiego najlepszego kochany Jamnisiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Nie szkodzi Ciociu, że spóżnione, ważne, że życzonka szczere :1luvu:
Mocno dziękuję
Buziaki
Żuczuś

Wpadłam na chwilkę, powiedziec tylko, że Jamnisio po swoich urodzinkach ma się dobrze :ok:
Teraz jedziemy z goścmi w teren :D
Do wieczorka :)
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Pon lip 22, 2013 17:50 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Żuczkowe Urodzinki :) cz.4

Dzień dobry :1luvu:

to ja duża z czworgiem dzieci :mrgreen:

czy mogę się dołączyć do Szanownych Koleżanek po fachu znaczy się kociar :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pon lip 22, 2013 17:54 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Żuczkowe Urodzinki :) cz.4

Witam :D
Jak tam Żuczek i reszta po urodzinkach ?
Łepetynki nie bolą ? :wink:

barbarados

Post » Pon lip 22, 2013 18:23 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Żuczkowe Urodzinki :) cz.4

Spóźnione 100 lat :torte: :balony: :birthday: :balony: :balony: :balony: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :dance: :dance2: :birthday: :balony:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Pon lip 22, 2013 18:42 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo i jego Żuczek:) cz.4

AnnAArczyK pisze:Witaj Dorciu:)

A my Witamy Wszystkich w piękną, nawet słoneczną niedzielkę :1luvu:

Kochane Cioteczki, dzisiaj Ja - Pan Żuczek - obchodzę pierwsze urodzinki!

Duża mi opowiedziała, że:

W dniu 21.07.2012 w pewnej, bardzo inteligentnej rodzinie jamniczej i bardzo dobrze ułożonej :mrgreen: na świat przyszły trojaczki:)
Dwóch chłopaczków i dziewczynka:)

Mamusia moja, była bardzo dumna:),

Obrazek

Tatuś troszkę mniej, ponieważ był bardzo młodziutki, i nikt nie wierzył, że w tak młodym wieku może zostać ojcem, a jednak...
Ale był bardzo troskliwym dla swoich pociech, marzył o tym, aby jego dwóch synków zostało piłkarzami :wink:

Obrazek

Obrazek

A tenen najmniejszy i największa ciapa to ja, Dexter - Zuczuś mam na drugie :wink:

Gdy już uzyskałem odpowiedni wiek, pewna rodzina porwała mnie, biedaczka, zapakowała do samochodu i wywiozła do innej rodziny, na drugi koniec Polski:)

Miałem, jako prezent, na otarcie łez po zmarłej Musi, ukoić serducha Dużych...

Ale na początku było mi trochę trudno, niby się mną cieszyli, całowali, pozwalali na wszystko, ale czułem, że to jeszcze nie ten moment, ze jeszcze muszę troszkę poczekać...
I czekałem....

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

łobuzując przy tym niemiłosiernie:)

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Niszczyłem roślinki:)
Obrazek Obrazek

Nie wiem dlaczego, koty na mój widok, mdlały:)
Obrazek

albo chowały się po kątach:)
Obrazek

lub robiły głupie miny:)
Obrazek

Więc zostałem ich pogromcą :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Ale bywałem też bardzo grzecznym jamnisiem:)
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

I rosłem:)
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Przyznam się Ciociom, że uwielbiam bałaganić w swoim posłanku i dziergać kocyki :ryk:
Obrazek

Choć minął mi roczek, jestem ciągle wesołym psiakiem:)
Duża mówi, że jestem jeszcze takim małym cielątkiem :wink: ale mówi też, że jestem najładniejszym i najmądrzejszym JAMNISIEM jakiego można spotkać na ziemi :D i ja jej wierzę :ok:

Ale ogólnie to jestem chłopak na 102 :1luvu:
Obrazek

A teraz zapraszam na moje święto :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

aż mi się sama buzia śmiała jak patrzyłam na tego słodkiego psiaka :1luvu: cudny jest :1luvu:
Żuczku słoneczko wszystkiego najlepszego :1luvu: :1luvu: duzy rośnij i rozrabiaj Dużej :D :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pon lip 22, 2013 20:12 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Żuczkowe Urodzinki :) cz.4

agusialublin pisze:Dzień dobry :1luvu:

to ja duża z czworgiem dzieci :mrgreen:

czy mogę się dołączyć do Szanownych Koleżanek po fachu znaczy się kociar :mrgreen:

Witaj Aguś z dzieciaczkami :D , możesz jak najbardziej :ok: :1luvu:
Co prawda troszkę się spóżniłaś, :mrgreen: tort urodzinowy już zeżarty, ale tańce jeszcze trwają :dance:

barbarados pisze:Witam :D
Jak tam Żuczek i reszta po urodzinkach ?
Łepetynki nie bolą ? :wink:

Żuczuś ma się dobrze, właśnie stoi na tarasie i nawołuje Rambolińskiego:) kocio gdy słyszy jamnisia to wyskakuje z najciemniejszego kąta niczym diabeł z pudełka i leci do psinki :D

Niestety, musiałam dżwignąć cztery litery z fotela, odstawić laptopka i iść otworzyć łobuzom drzwi :mrgreen: dawno się nie widzieli, pojutrze byłoby trzy dni :ryk: :ryk:

Miraclle pisze:Spóźnione 100 lat :torte: :balony: :birthday: :balony: :balony: :balony: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :dance: :dance2: :birthday: :balony:

Witaj Basiu:)
Życzenia Żuczusiowi przekazałam :) Żuczuś się bardzo ucieszył:) mocno dziękuje i przesyła buziaczki :1luvu:

agusialublin pisze:

aż mi się sama buzia śmiała jak patrzyłam na tego słodkiego psiaka :1luvu: cudny jest :1luvu:
Żuczku słoneczko wszystkiego najlepszego :1luvu: :1luvu: duzy rośnij i rozrabiaj Dużej :D :D

Żuczuś bardzo mocno dziękuje za życzenia :1luvu:
I obiecał, że rozrabiał będzie ile wlezie :ryk:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Pon lip 22, 2013 20:18 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Żuczkowe Urodzinki :) cz.4

Mądry piesio. Na pewno słowa dotrzyma :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon lip 22, 2013 20:43 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Żuczkowe Urodzinki :) cz.4

Żuczusiątko moje kochane :1luvu:
Jak mija wieczorek? :D
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03