Moderator: Estraven
...
A tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cqMonika_Krk pisze:Kurcze , może to jest syndrom Stockholmski ale ja zaczynam brać stronę Karmela![]()
![]()
![]()

jo.anna pisze:MB&Ofelia pisze:Acha, moja Ofelia wylezie do jakiegoś patyczka, którym się majta na ziemi tak żeby szurało (ale nie takie szur-szur-szur-szur, tylko szur w jedną stronę - sekunda przerwy - szur w drugą stronę itd.). Tak mi się ją udało wywabić spod krzaka, jak mi wylazła na spacerze z szelek. Ale nie wiem, czy to podziała na persa, bo moja to "rasowa piwniczanka".
też przerabiałam, patyczki, piórka, zabawki nasączone kocimiętką lub walerianą, cuda niewidy, tylko co chwila mój 3,5 letni chrześniak się pytał " ciociuś i jak ? udało się? kotek wyszedł? "

Plus pies u tamtej pani - przyjacielski i radosny, był niestety dla niego stresujący a i to, co się działo wcześniej było potwornym stresem. On wreszcie ma spokój - dlatego stara się odespać i dlatego wlazł w bezpieczny zakątek. Ale jeszcze będzie dobrze, wierzę w to mocno
.
jesooooooo jak się cieszę !! Kocham go

jo.anna pisze:ludzie, ludzie !!!! godz zero, otwieram drzwi do łazienki w celu złapania płaskiej twarzy i co widzę ???? Karmela, który się pcha żeby wyjść z łazienki !!!!!!!!!!!!!!!! Sam, sam sam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jesooooooo jak się cieszę !! Kocham go
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

a jak się łasi, ociera... 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości