Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotkins pisze:Dziewczyny, przepraszam za OT ale PILNIE zukam kogoś na wizytę PA w Opolu.Znacie kogoś?Chodzi o norwesia z tej puli viewtopic.php?f=13&t=149462 ,mamy super dom...a nie ma kto póść.
Pomóżcie proszę...
iwoo1 pisze:Alu, jestem cały czas z Tobą. Powiem szczerze, że zazdroszczę Ci odwagi, jestem strasznym tchórzem i mam awersję do szpitali i lekarzy. Ja już dawno powinnam usunąć zaćmę, ale ciągle się ociągam. Może jednak pójdę za Twoim przykładem i poddam się zabiegowi. Widzę, że chyba nie taki diabeł straszny![]()
Pozdrawiam cieplutko
puszatek pisze:uwierz Iwonko Alinaprawdę jak coś mówi to tylko prawdę
ja uwierzyłam, że po biorezonansie nie zaboli rzucenie palenia i tak jak zapewniała Ala...nie bolało
![]()
![]()
i to właśnie Ali zawdzięczam, że zdobyłam się na ten krok
![]()
pozdrawiam cieplutko mój Aniołku
alab108 pisze:Bo mnie się udało. Cena biorezonansu ( 50,00 )obejmowała 2 zabiegi. W przypadku gdyby się nie udało po pierwszym to była jeszcze poprawka. Ja nie potrzebowałam nawet tej poprawki. Udało się, zniknął głód nikotynowyA paliłam bardzo długo i lubiłam to, nie chciałam rzucać, próbowałam kilka razy i nic. A im bardziej myślałam o niepaleniu tym więcej chciało mi się palić. Kolega mnie namówił na ten biorezonans
alab108 pisze:Cześć Gosiu, jak Twoje poszukiwania koci?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Lifter i 48 gości