Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 01, 2012 18:21 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

Co do transporterka, pomyślcie nad kupnem takiego podwójnego, bo jak Złosiek ma syberyjską krew, a kotka nie wiadomo, to w jednym typowym może im być za ciasno kiedy podrosną. :)

KubaTST pisze:My kupiliśmy taki tylko większy, bo mamy całą tylną kanapę w aucie do kociej dyspozycji, jednak są różne rozmiary, a wygląda na to, że oba koty do małych nie będą należeć :twisted: :twisted: . Na dłuższe podróże jest super http://allegro.pl/klatka-kojec-transporter-dla-psa-kota-60x42x42cm-i2726044300.html

Monika, możesz mi powiedzieć właśnie na ile swobodnie kot może się w takiej "klatce" poruszać? Tzn. może sobie np wygodnie siąść, obrócić się itp.? Bo myślałam nad kupnem Maladze właśnie takiego modelu, żeby go mieć kiedy latem jedziemy gdzieś nad wodę, żeby go tam wsadzać pomiędzy spacerami na smyczy, bo w zwykłym transporterze to jednak ma ciasno.

Co do imienia dla kotki, skoro Złosiej wywodzi się z kreskówki, to mnie od razu na myśl przyszła Cruella ze 101 dalmatyńczyków. :mrgreen: Ale idealne imię na pewno Wam wpadnie do głowy. :)

solarie

Od: Pt mar 02, 2012 17:21

Post » Czw lis 01, 2012 18:27 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

Mamy jedno ciekawe imię dla niej ale narazie żeby nie zapeszac nie powiem jakie :)
Co do transporterka ..jaki kupimy zalezy od tego kiedy dojdzie wyplata i czy przyjdzie cala bo z szefem mojego TŻ różnie bywa...bo troszke wydatkow dochodzi w miedzyczasie plus zwrot kasy za paliwo ... i musze to tak policzyć żeby z wszystkim sie zmieścić :) NApewno żadne kocie nie będzie pokrzywdzone:)

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Czw lis 01, 2012 18:29 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

Czarne futro to raczej będzie diablątko (coś o tym wiem) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Dajcie Maciejowi wybrać imię. Wasz syn ma pewnie fantazję i wytrzaśnie nieprzeciętne, kreskówkowe imię dla Pannicy :D

http://www.cats.alpha.pl/imiona.htm może coś Wam wpadnie w oczy :D

solarie W takiej, jak ta czerwona z linku (u mnie jest 100x60x60) zmieściłam dwa koty, które mogły się swobodnie powyciągać, usiąść i położyć na maxa wyciągnięte. I jeszcze było miejsce na kocią pufę okrągłą o średnicy 40cm :D :D :D
Obrazek Obrazek
Monia, Kuba, Hania i Bilon

KubaTST

Od: Nie paź 19, 2008 18:41

Post » Czw lis 01, 2012 18:59 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

KubaTST pisze:solarie W takiej, jak ta czerwona z linku (u mnie jest 100x60x60) zmieściłam dwa koty, które mogły się swobodnie powyciągać, usiąść i położyć na maxa wyciągnięte. I jeszcze było miejsce na kocią pufę okrągłą o średnicy 40cm :D :D :D

O, suuper - dokładnie o coś takiego mi chodziło - bo Malaga na dworze nie potrafi ani na chwilę usiąść, tak go wszystko interesuje, a ja bym sobie czasem coś chętnie poczytała zamiast cztery godziny za nim łazić. :mrgreen: Także będzie na lato idealne, dzięki. :D

Trzymam kciuki, żeby wizyta PA wyszła wzorowo i końcem listopada Mała zapoznawała się ze Złośkiem. :ok:

solarie

Post » Czw lis 01, 2012 20:17 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

solarie pisze:
KubaTST pisze:solarie W takiej, jak ta czerwona z linku (u mnie jest 100x60x60) zmieściłam dwa koty, które mogły się swobodnie powyciągać, usiąść i położyć na maxa wyciągnięte. I jeszcze było miejsce na kocią pufę okrągłą o średnicy 40cm :D :D :D

O, suuper - dokładnie o coś takiego mi chodziło - bo Malaga na dworze nie potrafi ani na chwilę usiąść, tak go wszystko interesuje, a ja bym sobie czasem coś chętnie poczytała zamiast cztery godziny za nim łazić. :mrgreen: Także będzie na lato idealne, dzięki. :D

Trzymam kciuki, żeby wizyta PA wyszła wzorowo i końcem listopada Mała zapoznawała się ze Złośkiem. :ok:

Jeśli wszystko pójdzie dobrze to trafi do nas w przeciągu 2 tyg :)
rozmyślam nad popełnieniem małego bazarku na początek z kilkoma elementami biżu handmade ...Może uzbieram pare groszy żeby dorzucić na wyprawke dla młodej...

edit:
ok gotowe viewtopic.php?f=27&t=147675
Wszelkie sugestie i pomoc w wycenianiu mile widziane :)

Lilka Mrau

Post » Pt lis 02, 2012 8:07 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

witam piątkowo, u mnie urlopowo :D
...z bazarkiem nie pomogę bo mam uczulenie na nikiel i mogę nosic tylko złoto :D

Lila84

Od: Pon lip 02, 2012 14:52

Post » Pt lis 02, 2012 9:00 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

Zaznaczę sobie wątek. :)
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pt lis 02, 2012 9:00 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

Witajcie dziewczyny
Zawieszam wątek ...nie wiem na jak długo ..
Nie mam sily pisac dlaczego , powiem tylko ze Złoś nie będzie miał koleżanki ...ale to dluga historia i naprawde nie chce tego opisywac:(
Ale odchodze nie tylko dlatego...mam troche kłopotów osobistych i musze sobie z tym poradzic .
Usciski dla Was głaski dla kotków i dzięki za wszystko .

Lilka Mrau

Post » Pt lis 02, 2012 10:38 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

szybkiego powrotu życzę, a jakbyś chciała pogadać to wiesz, gdzie uderzać.

Koczi

Od: Czw sie 30, 2012 6:05

Post » Pt lis 02, 2012 11:57 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

ojej, ciągle jakies NAGŁE zmiany i decyzje :( niedobrze :(
Poukładaj sobie swoje prywatne sprawy, będziemy czekać na Ciebie :1luvu:

Lila84

Od: Pon lip 02, 2012 14:52

Post » Pt lis 02, 2012 13:08 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

Każda z nas prędzej czy później przechodzi ciężkie chwile... Oby te Twoje szybko minęły. Obrazek
Ściskam mocno, będziemy czekać na powrót tak długo, jak będzie trzeba - byle się u Ciebie wszystko ułożyło. Obrazek

solarie

Post » Pt lis 02, 2012 14:40 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

Lilka Mrau pisze:
MonikaMroz pisze:A może Złosiej i Zosia ;)

Niee nie chce żadnych typowych ludzkich imion ...Ale coś wymyślimy :)) Mamy troche czasu :)

To niech się nazywa Frygusia :)
Inka Frygulinka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt lis 02, 2012 14:42 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

Lilka Mrau pisze:Witajcie dziewczyny
Zawieszam wątek ...nie wiem na jak długo ..
Nie mam sily pisac dlaczego , powiem tylko ze Złoś nie będzie miał koleżanki ...ale to dluga historia i naprawde nie chce tego opisywac:(
Ale odchodze nie tylko dlatego...mam troche kłopotów osobistych i musze sobie z tym poradzic .
Usciski dla Was głaski dla kotków i dzięki za wszystko .

:placz:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt lis 02, 2012 16:35 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

Wracaj szybciutko do nas :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Życzę aby problemy szybko się rozwiązały :ok: :ok: :ok:
Złosiu cioteczki będą za Tobą tęsknić :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Pt lis 02, 2012 18:03 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2^^

O jej... Oby wszystko się korzystnie poukładało. Ściskamy mocno :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek
Monia, Kuba, Hania i Bilon

KubaTST

Od: Nie paź 19, 2008 18:41

[poprzednia][następna]