Nie tylko dla VIP-ów, cz.6...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 24, 2012 20:47 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

johaśka pisze:no pewnie, że potrafi....

dziewczyny zapytam tutaj bo wiem, że duzo osób zagląda.....
ma któraś z was może do pozyczenia klatkę dla kota? dosłownie na 10dni... no góra 2 tyg (koszty przesylki do mnie tez pokryję)
bo miałam obiecaną i poszła się.... "kochać"
o całej reszcie, że niby osoba która pozyczyła to spłaci itd.... nie wspominam... bo ani klatki ani kasy :(

Podlecę z kasą, albo daj dane do przelewu. Zapomniałam.

martka nie ma czasu, z resztą jak to sobie wyobrażasz? kocięta wywali?
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Wto lip 24, 2012 20:50 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Agata wyobrażam sobie, że skoro dzwoniąc do mnie w czerwcu mówiłaś ze bankowo będzie na koniec lipca to będzie
nie wyobrażam sobie ze martka wyrzuci koty tylko stwierdzam, że jestes niesłowna...
wyslę ci pw z danymi do przelewu....
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Wto lip 24, 2012 21:07 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Przelew poszedł.
Swoją drogą 2 tygodnie trzymać własne koty w klatce... 8O

najszczesliwsza

Post » Wto lip 24, 2012 21:23 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

chyba lepsza klatka niz transporter, który mi proponowałas zebym sobie kupiła a rynku.... :twisted:
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Wto lip 24, 2012 21:42 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

johaśka pisze:chyba lepsza klatka niz transporter, który mi proponowałas zebym sobie kupiła a rynku.... :twisted:

Transporter rozmiarów (tej) klatki, na podróż.

najszczesliwsza

Post » Śro lip 25, 2012 9:04 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Cześć cioteczki :D .
Dzień upłynie pod znakiem plewienia.
Przy domu.
Umyśliłam sobie kwiatków kilka pod oknem, i miejsce będę im robić :D .
Takie jakieś tanie, niekłopotliwe i kolorowe.
Poza tym denerwuje mnie, że nie widac rododendrona :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro lip 25, 2012 9:21 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

A co tam, popiszę sobie sama do siebie :D .
Światło sobie naprawiłam.
Sama.
Bo taka zdolna jestem :mrgreen: .
Nawet nie pytajcie, bo nie wiem, jak.
To pewnie jakas głupota była, no i fuksem mi sie udało, bo mądrości wielkiej to ja nie mam :mrgreen: .
Cały czas myslę o tym rudasku z Częstochowy...napisałam na transportowym, ale na razie cisza.
Jest tam taka jedna dziewczyna, chyba o nicku Laraine, ona przewozi zwierzęta odpłatnie, za cene biletów, jak nie bedzie wyjścia innego, to ją poproszę.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro lip 25, 2012 9:31 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Witaj Małgosiu.
Nie piszesz sama do siebie.
Ja cały czas podczytuję Twój wątek.
Mam do oddanie używany, ale jeszcze w miarę dobry duży drapak z budką i miejscem do leżenia.
Może przydałby się twoim ogonkom lub innej gromadce.
Pozdrawiam serdecznie Ciebie i wszystkie fantastyczne dziewczyny na tym wątku.

A co z pracą. Od kiedy zaczynasz.
Obrazek
AGA [*] (1997 - 1.11-27.11.2011) - tak bardzo mi przykro, że nie potrafiłam Tobie pomóc
LESIA [*] (1997 - 21.01-07.03.2012 - Kochanie, nie udało nam się. Przepraszam
LUSIA [*] (1993 - 21.01-16.12.2012 - Cichutko żyła, cicho odeszła.Myszeńko, pusto jest bez ciebie.

moena

Od: Pon wrz 26, 2011 21:34

Post » Śro lip 25, 2012 9:37 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

moena pisze:Witaj Małgosiu.
Nie piszesz sama do siebie.
Ja cały czas podczytuję Twój wątek.
Mam do oddanie używany, ale jeszcze w miarę dobry duży drapak z budką i miejscem do leżenia.
Może przydałby się twoim ogonkom lub innej gromadce.
Pozdrawiam serdecznie Ciebie i wszystkie fantastyczne dziewczyny na tym wątku.

A co z pracą. Od kiedy zaczynasz.

Elu, tak się cieszę, że dotarłaś :1luvu: .
A ja Ci właśnie wiadomość napisałam! :ryk:
Pewnie, drapak bardzo by sie przydał...Antoś i Zosia skaczą po tym moim jak żabki.
Ten który mam, udało mi sie za naprawdę malutkie pieniądze kupić jeszcze w Częstochowie na targu.
Ubiegłam jedną z forumowiczek, która mi tego pewnie nie zapomni :mrgreen: .
Zawsze marzylam o dużym drapaku, ale tam zwyczajnie nie miałam na niego miejsca, tu miejsca jest dosyć.
Bardzo bym chciała, Elu, ale jak go przesłać?
Pewnie koszty wysyłki byłyby spore :? .
Ale taki z budką...kurczę, świetnie by było!
Ja mam tylko półeczki do leżenia...to znaczy drapak ma :ryk: .

vip

Post » Śro lip 25, 2012 9:56 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Zastanowię się nad tym transportem.
A może zorganizować jakąś jednodniową wycieczkę z innymi cioteczkami do Zosina?
Co wy na to cioteczki. Nie macie czegoś do przekazania Małgosi.?

Małgosiu, a jak ja go porozkręcam, to potem go złożysz?
Obrazek
AGA [*] (1997 - 1.11-27.11.2011) - tak bardzo mi przykro, że nie potrafiłam Tobie pomóc
LESIA [*] (1997 - 21.01-07.03.2012 - Kochanie, nie udało nam się. Przepraszam
LUSIA [*] (1993 - 21.01-16.12.2012 - Cichutko żyła, cicho odeszła.Myszeńko, pusto jest bez ciebie.

moena

Od: Pon wrz 26, 2011 21:34

Post » Śro lip 25, 2012 9:59 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

moena pisze:Zastanowię się nad tym transportem.
A może zorganizować jakąś jednodniową wycieczkę z innymi cioteczkami do Zosina?
Co wy na to cioteczki. Nie macie czegoś do przekazania Małgosi.?

Małgosiu, a jak ja go porozkręcam, to potem go złożysz?

No pewnie, Elu, nie takie rzeczy sie montowało! :ok:

Wiem, że jakos tak Maria- kamari wybierała sie do mnie, ale chyba zachorzała :? .
W każdym razie już nic na ten temat nie mówi :? .

vip

Post » Śro lip 25, 2012 10:03 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Część Małgosiu.
Już wiesz, bo odwiedzałaś nasz wątek, jaką mam gromadkę. Mam do Ciebie prośbę....czytam,ze dziewczyny mogą odstąpić Ci drapaki....czy gdyby było ich za dużo :mrgreen: odstąpiłabyś mi jeden? Mój, tak jak widać na zdjęciach leży na boku, bo się popsuł i tak jest bezpieczniej. Naprawię go, jeśli się da, kiedy tylko będę mogła....ale i tak to mało przy tej gromadce. Starałam się zaoszczędzic na nowy, ale pojawiły się malutkie i po drapaku...ale i tak je kocham :D
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Śro lip 25, 2012 10:05 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Cześć Vipki....Zanim się weźmiesz za te chwasty nie zapomnij o śniadaniu....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro lip 25, 2012 10:06 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

ilgatto pisze:Część Małgosiu.
Już wiesz, bo odwiedzałaś nasz wątek, jaką mam gromadkę. Mam do Ciebie prośbę....czytam,ze dziewczyny mogą odstąpić Ci drapaki....czy gdyby było ich za dużo :mrgreen: odstąpiłabyś mi jeden? Mój, tak jak widać na zdjęciach leży na boku, bo się popsuł i tak jest bezpieczniej. Naprawię go, jeśli się da, kiedy tylko będę mogła....ale i tak to mało przy tej gromadce. Starałam się zaoszczędzic na nowy, ale pojawiły się malutkie i po drapaku...ale i tak je kocham :D

Ania, ale oczywiście! :D
W takim razie skontaktuj sie z Elą ( moena ), i niech jej drapaczek umili czas Twoim maluszkom :ok:.

vip

Post » Śro lip 25, 2012 10:08 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

vip pisze:
ilgatto pisze:Część Małgosiu.

Ania, ale oczywiście! :D
W takim razie skontaktuj sie z Elą ( moena ), i niech jej drapaczek umili czas Twoim maluszkom :ok:.

Małgosiu,ale Ty byłaś chętna na ten drapaczek...nie chce Ci go zabierać...mnie wystarczy jakiś niepotrzebny Tobie.
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

[poprzednia][następna]