Neigh pisze:Dziewczyny - jasne, ze Wasz tekst się da wykorzystać. ( bardzo dobry jest ) Ja bym tam tylko dodała uczciwie informacje o problemach z kuweta. Mysle, ze tekst powinien byc rzeczowy. Przedstawiac fakty.
Wiecie.......mozna napisac łzawo i ruszyc pare osob - tylko pytanie po co? Nie szukamy kogos kto sie wzruszy, a potem jak przyjdzie szara rzeczywistosc kota wywali. Szukamy kogos, kto bedzie mial pełna swiadomosc na co sie porywa. Szukamy forumowego kociarza przez duze K.Najlepiej persiarza. Ci co maja persjoze wiedza wiecej - np. to ze nie ma persow wychodzacych ( w kazdym razie nie ma ich zbyt dlugo........), a persy ktore kochaja sie czesac bywaja. najczesciej w opowiesciac innych:-) Sa tacy. Kazdy kot znajduje dom. KAZDY. Tylko nie od razu:-)
Zrobmy tak - ja tez napisze tekst - najwczesniej jutro, bom człek zajety jak diabli. Sie porowna, przytnie wybierze, kompilacje zrobi. Nie o to chodzi, zeby tu konkurs prozatorski zrobic, ale wybrac to co najlepsze.
I uwaga na marginesie - dzizas ja myslalam, ze Herbi to dziewcze mlode.......

To ja powiem,że nie napiszę ogłoszenia.
Się nie będę wygłupiała i pisała ogłoszenia, niech zrobi to lepszy w te klocki czyli Neigh.
Za to sfinansuję w kwietniu Allegro (a jak się uda to wcześniej- namawiajcie ludzi coby chorowali i się leczyli u mnie prywatnie:)
Neigh- TO nie ma wieku i z wiekiem nie mija...
A wątek każdy może mieć.Ja też mam.To nie jest karalne.
Jeśli czyta nas Herbi-skontaktuj się ze mną proszę.Opowiedz o Blusi.Pomóż jej.
Tyle powinnaś zrobić.Chociaż tyle.
I nie bój się- będę rzeczowa.