Bo takie czyścioszki są czyścioszkami całe życie - tak mi się przynajmniej wydaje.
Nieustająco

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mb pisze:Bo takie czyścioszki są czyścioszkami całe życie - tak mi się przynajmniej wydaje.
b4karol pisze: na renalu trzyma wagę nie chudnie i nie tyje, zachowuje sie też normalnie, przekaże sugestie dietetyczne wetowi, może rzeczywiście ta dieta jest na wyrost
Slonko_Łódź pisze:Dzisiejsze śniadanie poszło u nas wszystkim. Yennie zasmakowały pasztety gourmeta- zawsze wolała lizać tylko sosy- teraz zjada pasztetNormalnie je około 1/3 puszki 2 razy dziennie. Jak czytam, że Puti słabo zjadła bo zjadła pół puszeczki to sobie myślę, że jest bardzo dobrze
I tak ma być
Przednówek się po prostu wszystkim daje we znaki i tyle. A seniorom szczególnie. Nadejdzie wiosna- Putisia odżyje
![]()
Slonko_Łódź pisze:Jak kot wpada w kryzys i jest naprawdę niefajnie- jest umęczony i obolały- musi kochać życie, żeby walczył. Musi się trzymać pazurkami z całych sił bo czasami naprawdę kusząca wydaje się opcja poddania się. Moja Yenna dostaje wołowinę, zagęszczone mleko, kurczaka- czyli białko, białko. Do tego marketowe puchy gourmet- bo jej smakują. Ma na stałe suchą karmę- bo lubi. Dostaje różne wyżebrane rzeczy- tuńczyk w pomidorach, ser żółty z pizzy, twarożek, wędlinę. Na pewno nie jest to zdrowa dieta a już kompletnie sprzeczna z zasadami żywienia nerkowców. I co? Jest szczęśliwa, zadowolona, groobaa resztę trzymam w ryzach ja- lekami.
casica pisze:Bo moje koty to jakieś potfory? Albo może ja jestem skrzywiona?Puti zawsze była filigranowa, ale trudno powiedzieć, żeby jadła jak wróbelek. Owszem na raty, owszem grymaśnica, ale w sumie całkiem ładnie. No i nigdy moje koty - a zwłaszcza Puti, nie chciały nawet spojrzeć na puszki, na żadne puszki.
Amica pisze:casica, może spróbuj z podkładami. Przygotuj Puti kuwetę wyłożoną miękkim podkładem - może żwirek zaczął ją uwierać w łapki? Kto to wie o co kotu chodzi, Kuba całkowicie zrezygnował z kuwety, wsadzony do niej ucieka gdzie pieprz rośnie, ale siusia tylko na podkłady. A pod łóżkiem też połóż jeden na próbę - może Puti załapie o co chodzi.
moś pisze:No tak, a ja mam dola
casica pisze:Pan Bozia to w ogóle jajcarzA to z Hiobem się podrażnić, a to Abrahama przetestować, a to starość urządzić tak, żeby była w całości do reklamacji
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości