moś pisze:Danusia pisze:O jak dobrze,że ku sobie
no przecie sama napisalaś ,że już ku sobie ,a nie od siebie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Danusia pisze:O jak dobrze,że ku sobie
moś pisze::ryk: aa, nie wiedzialam o czym piszesz. teraz jest baaardzo ku sobie..ale ciezko bylo
moś pisze:Kociama pisze:To zdziercy że tak powiem![]()
jak słyszę słowo cięcia to mi sie mózg lasuje kurcze
Mosiu a jak z trzustka u Ptychola?
Sula tez masakrycznie schudła bo trzustka niedomaga
Trzustka byla w normie- kota w tym wieku. Troszke z watroba moze byc nie tak ale nie ma podobno alarmu i karma watrobowa oraz leki niepotrzebne ale ja jakos nie wierze
Nelly pisze:Dzięki za tytułyBo wiesz, nawet nie wiem czego szukać w wypożyczalni. Co prawda DVD chwilowo odmówiło współpracy, ale tutuły zbieram
![]()
Pozdrawiam
claudia66 pisze:Mośka Silivet to bardzo fajne kropelki mojego Dusiaka swego czasu bardzo podratowały.Bardzo ci polecam napewno nie zaszkodzą
Kociama pisze:Hej Mosieńku kaj żeś jest?![]()
miłego dnia i slicznej pogody Wam życzymy
Adam pyta czy tego lata znowu będzie zlot bo nie może odżałować że się z Wami nie zobaczył zeszłego lata
Całusy dla Plaskatorków
moś pisze:Kociama pisze:Hej Mosieńku kaj żeś jest?![]()
miłego dnia i slicznej pogody Wam życzymy
Adam pyta czy tego lata znowu będzie zlot bo nie może odżałować że się z Wami nie zobaczył zeszłego lata
Całusy dla Plaskatorków
Jestem, jestem.Bardzo chcialabym,zeby w tym roku sie udalo przyjechac w tej samej grupie albo wiekszej. Sie dogadamy- mamy czas. Pozdrow Adasia
moś pisze:Osobiscie postaram sie ja zaciagnac za fraki i kopnąc przy tym w chuda doopke
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], lucjan123, Wojtek i 21 gości