No i potem rzucałam je tak, żeby duża musiała ćwiczyć i wyciągać

aż Florka przyszła zobaczyć, co robię

a potem patrzyłam, co jest w okolicy szafki

a potem patrzyłyśmy z Florką

cześć!

Frania
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Franiu, ale miałaś udaną sesje fotograficzną, prawdziwa z ciebie modelka.
Jak ty się ładnie bawisz piłeczką.
A znalazłaś coś ciekawego pod szafą?
Haker w większości znajduje ... kurz![]()
Chociaż go tam nie powinno być ze względu na astmę i alergię Dużego.
Czy u Was też tak wieje i pada.
Brrrrrr
A ja czekam na zięcia, mam mi przywieźć 15 kg wór karmy (suchej) dla naszych dziczków.
mateosia pisze:Witam się w sobotni wieczór. Zdjęcia Frani prześliczne, fajnie się bawi piłeczką. Aż trudno uwierzyć, że Ci czasem dokucza, Fasolko. A najbardziej mi i dużej też podoba się zdjęcie, na którym Frania i Florka się patrzą(375). Ja również się ostatnio zrobiłam bardzo rozbawionym kotkiem, ale piłeczkę wolę takiego "jeżyka" no i zabawki od Cioci Jasdor.
Bardzo Ci współczuję Fasolciu tego czepiającego się ząbków wdzianka, no i zastrzyków u weta udającego Ciocię. A dużo ich jeszcze masz dostać? Pewnie Ci nie powiedzą![]()
Duża jeszcze prosi, żeby Twoja Duża napisała, jak się u Was sprawdza feliway. Może jeszcze trudno coś zauważyć, bo nawet tydzień nie minął. U nas byli wczoraj Duzi z dostawą feliwaya. Duża zamówiła tym razem w takim sklepie Animal Care za 69,64zł, no i oni na terenie Wrocławia przywożą za darmo, przy zamówieniu od 50zł. Ale nie wie jeszcze, czy mi włączy, czy zrobi doświadczenie i nie włączy nowego, jak się stary wkład wyczerpie. Czyli zamierza robić doświadczenie na mnie. Trzymaj się, Fasolciu, ucałowania dla Florci, pozdrowienia dla Wszystkich
Florka (całkiem innej dużej, która też mało sprząta
)
jolabuk5 pisze:Fasolko, widziałam Twoje wdzianko, ładnie wyglądasz, ale pewnie marzysz, żeby je zdjąć, biedactwo... A długo będziesz musiała w tym chodzić?
U nas bez zmian. Nowa kotka zajęła mój pokój, ale nie chce jeśc, więc Duża ciąga ją do weta. A my, biedne kotecki, zaniedbane, nawet nie czujemy, że idą Święta...
Pozdrawiam cię przedswiatecznie
Sabcia
Hannah12 pisze:Rzeczywiście falbanka, a i wzrok masz piękny![]()
Chyba chcesz nam powiedzieć, na od ... zdejmijcie mi to.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 52 gości