Byla Aniek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jaaana pisze:Ponieważ Anulka wpada do chrześniaka i czyta tylko ostatni wpis, muszę w tym wątku zaprotestować przeciw takim praktykom.
Anulko, proszę filmik obejrzeć, obowiązkowo się pozachwycać i zachwyt wyrazić co najmniej dwulinijkowym wpisem.
anulka111 pisze::ryk: Dostaje ostro w kosc-bede odpoczywac na forum,ale na razie na pierwszym miejscu stada obowiazkow![]()
![]()
Poczatek roku mam tka intensywny ,ze retyyyyyyyyyy -ale trudno -sama sobie podpisalam umowy ,to mam
anulka111 pisze:witajcie-nastala era nowego kompaRys juz dwa razy przedefilowal po lapku otwartym,wiec chyba musze sie liczyc z tym,ze moze byc to najkrocej posiadany komp na chodzie
-koty zas maja muche ,ktora wpadla do mieszkania,trwa zbiorowa modlitwa,by zeszla z lampy troszke nizej
![]()
Smakusia wyglada ,jak porcelenowa figurka,Rysiowi tylko oczy sie ruszaja,a Gucio ekhm no przysnal podczas polowania![]()
anulka111 pisze::ryk: Muchy rano w domu juz nie bylo-wniosek -upolowana i zezarta.
Brat mnie zna-mam kupiona nowa drukarke dodatkowa klawiature i dodatkowa mysze -z klawiatury lapka bede korzystac tylko jak mnie mocno przycisnie.
Oby przezyl jak komp 15 lat prawie,brat mowi ,ze jak z 3 wytrzyma to i tak ok.
Z Guciem policze sie po powrocie.
ma rujke
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 429 gości