Maryś-
! Podziękowania !Lekarza znalazłam, zapisałam się...pono dobry
Nie lubię lekarzy
Moderator: Estraven
! Podziękowania !vip0 pisze:Nie lubię lekarzy.
Na kiedy masz wizytę? Pytam, żeby wiedzieć kiedy mam brać dzień wolny na trzymanie kciuków vip0 pisze:No ja wiem, że to strach całkowicie irracjonalny, nawet teraz go widzę, jak sobie zadowolony śpi u mojej córki na głowie....ale, cholera, takie prawdziwe to było, straszne, mówię wam.
Maryś-![]()
![]()
! Podziękowania !
Lekarza znalazłam, zapisałam się...pono dobry.
Nie lubię lekarzy.

juana pisze:Ehhhh... Lekarze zazwyczaj wpadają w rutynę i nie wnikają, czy może coś być czy nie. Ja tutaj jak powiedziałam, że drętwieją mi ręce i nogi (nogi nawet jak na kibel siadam) to usłyszałam, że taki mam organizm i to dlatego, że jestem chuda (na ich warunki na pewno)
.vip0 pisze: Marysia, ja jestem bardzo dobrze zbudowana...dwie ręce mam i nogi, i wszystko inne tyż![]()
![]()
.
kamari pisze:vip0 pisze: Marysia, ja jestem bardzo dobrze zbudowana...dwie ręce mam i nogi, i wszystko inne tyż![]()
![]()
.
Bardzo śmieszne![]()
Ja to jestem bardzo ciekawa ile ty jesz, bo mogę się założyć, że za małoPopatrz czasem na Punia
i siądź razem z nim do miski
.Bazyliszkowa pisze:Kamari, przestań pisać o boczku, bo już się ślinię.
A boczku mi nie wolno, bo mam wysoki cholesterol.
Gdybym nie poszła do lekarza, nie wiedziałabym o cholesterolu i jadłabym boczek. Wniosek: nie chodzić do lekarzy, bo pozbawią człowieka przyjemności życia.
vip0 pisze:Bianeczko, wizytę mam dokładnie za tydzień, w czwartek...
się znajdzie. Dzielna z Ciebie dziewczyna oby jeszcze Kamari poszła w Twoje ślady Bazyliszkowa pisze:Kamari, przestań pisać o boczku, bo już się ślinię.
A boczku mi nie wolno, bo mam wysoki cholesterol.
Gdybym nie poszła do lekarza, nie wiedziałabym o cholesterolu i jadłabym boczek. Wniosek: nie chodzić do lekarzy, bo pozbawią człowieka przyjemności życia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 10 gości