ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw wrz 01, 2011 16:26 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

No ja wiem, że to strach całkowicie irracjonalny, nawet teraz go widzę, jak sobie zadowolony śpi u mojej córki na głowie....ale, cholera, takie prawdziwe to było, straszne, mówię wam :( .
Maryś- :1luvu: :1luvu: :1luvu: ! Podziękowania !
Lekarza znalazłam, zapisałam się...pono dobry :evil: .
Nie lubię lekarzy :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw wrz 01, 2011 16:28 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:Nie lubię lekarzy :evil: .

Nie jesteś w tym sama, też nie lubię :lol:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw wrz 01, 2011 16:31 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

A kto ich lubi ? :evil: Ale czasami trzeba polubić :ok: Na kiedy masz wizytę? Pytam, żeby wiedzieć kiedy mam brać dzień wolny na trzymanie kciuków :wink:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw wrz 01, 2011 16:32 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:No ja wiem, że to strach całkowicie irracjonalny, nawet teraz go widzę, jak sobie zadowolony śpi u mojej córki na głowie....ale, cholera, takie prawdziwe to było, straszne, mówię wam :( .
Maryś- :1luvu: :1luvu: :1luvu: ! Podziękowania !
Lekarza znalazłam, zapisałam się...pono dobry :evil: .
Nie lubię lekarzy :evil: .

Zrobimy taki układ - jak ty pojdziesz do doktorka i zaczniesz się kurować, to ja też pójdę :mrgreen: Ale ja to sobie muszę znaleźć takiego od głowy :wink: :ryk:

A na nerwy polecam posłuchanie tego http://www.youtube.com/watch?v=cVKSCqs1Ezo
Piękna sprawa, KasiaF mi wczoraj podesłała. Wspaniała, niezwykła muzyka :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw wrz 01, 2011 16:42 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

No tak, nie lubię, bo taki lekarz to ZAWSZE cuś wynajdzie :evil: .
Po to się uczył tyle lat, żeby sie potem mądrzyć :evil: .
Terrorysta w białym fartuszku :evil: .
Marysia, ja juz słów do ciebie ni mam...mnie tu kładziesz do głowy, a sama co :?:
Nie myśl sobie, że twojego wątku nie czytam...wszystko tam wynajdę :D .
Bianeczko, wizytę mam dokładnie za tydzień, w czwartek...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw wrz 01, 2011 16:46 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Ehhhh... Lekarze zazwyczaj wpadają w rutynę i nie wnikają, czy może coś być czy nie. Ja tutaj jak powiedziałam, że drętwieją mi ręce i nogi (nogi nawet jak na kibel siadam) to usłyszałam, że taki mam organizm i to dlatego, że jestem chuda (na ich warunki na pewno :twisted: )

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Czw wrz 01, 2011 16:50 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Juana, ale tak rzeczywiście może być, że jesteś za chuda i stąd problemy - jakiś ucisk, czy co.

Gosia też podobno, do dobrze zbudowanych nie należy :mrgreen:

Ja mam kilkanaście kilo niedowagi i czasem czuję, że właśnie dlatego coś się dzieje. Dzisiaj podjęłam męską decyzję pamiętania o jedzeniu i kupiłam sobie tłuściutkiego wędzonego boczku. Do tego razowy chlebek. Pycha :D Myszol mówi, że boczek pierwsza klasa :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Czw wrz 01, 2011 16:52 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

juana pisze:Ehhhh... Lekarze zazwyczaj wpadają w rutynę i nie wnikają, czy może coś być czy nie. Ja tutaj jak powiedziałam, że drętwieją mi ręce i nogi (nogi nawet jak na kibel siadam) to usłyszałam, że taki mam organizm i to dlatego, że jestem chuda (na ich warunki na pewno :twisted: )

Mnie też się zawsze czepiali, że jestem chuda...badań krwi to mi tyle narobili, że już chyba dawcą mogłabym zostać :evil: .
A potem się okazało, że to wrzodziska mnie wykańczają...i trza było się w szpitalu położyć :? .

Marysia, ja jestem bardzo dobrze zbudowana...dwie ręce mam i nogi, i wszystko inne tyż :ryk: :ryk: :ryk: .

vip

Post » Czw wrz 01, 2011 16:56 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze: Marysia, ja jestem bardzo dobrze zbudowana...dwie ręce mam i nogi, i wszystko inne tyż :ryk: :ryk: :ryk: .

Bardzo śmieszne :ryk:

Ja to jestem bardzo ciekawa ile ty jesz, bo mogę się założyć, że za mało :roll: Popatrz czasem na Punia :mrgreen: i siądź razem z nim do miski 8)
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Czw wrz 01, 2011 16:56 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Kamari, przestań pisać o boczku, bo już się ślinię.
A boczku mi nie wolno, bo mam wysoki cholesterol.
Gdybym nie poszła do lekarza, nie wiedziałabym o cholesterolu i jadłabym boczek. Wniosek: nie chodzić do lekarzy, bo pozbawią człowieka przyjemności życia. :twisted:

Bazyliszkowa

Post » Czw wrz 01, 2011 16:58 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

kamari pisze:
vip0 pisze: Marysia, ja jestem bardzo dobrze zbudowana...dwie ręce mam i nogi, i wszystko inne tyż :ryk: :ryk: :ryk: .

Bardzo śmieszne :ryk:

Ja to jestem bardzo ciekawa ile ty jesz, bo mogę się założyć, że za mało :roll: Popatrz czasem na Punia :mrgreen: i siądź razem z nim do miski 8)

Oj, Mario, czasem jem...jak mi się przypomni :oops: .
A Punio w życiu by mnie do miski nie dopuścił, zresztą takie kocie jedzonko to mi nie bardzo podchodzi...mało słone :ryk: .

vip

Post » Czw wrz 01, 2011 16:59 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Bazyliszkowa pisze:Kamari, przestań pisać o boczku, bo już się ślinię.
Gdybym nie poszła do lekarza, nie wiedziałabym o cholesterolu i jadłabym boczek. Wniosek: nie chodzić do lekarzy, bo pozbawią człowieka przyjemności życia. :twisted:

Bardzo ci współczuję tej wiedzy :(

To schabowego pewnie też ci nie wolno? Ze smażonymi ziemniaczkami i mizerią na tłustej śmietanie...

Cholera, chyba robię się głodna :evil:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Czw wrz 01, 2011 16:59 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:Bianeczko, wizytę mam dokładnie za tydzień, w czwartek...

W przyszły czwartek jeszcze jestem na urlopie, więc mam ułatwione zadanie. Wprawdzie będzie wtedy moja ciotka z zagramanicy, ale czas na :ok: się znajdzie. Dzielna z Ciebie dziewczyna oby jeszcze Kamari poszła w Twoje ślady :roll:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw wrz 01, 2011 17:00 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Bazyliszkowa pisze:Kamari, przestań pisać o boczku, bo już się ślinię.

O widzisz, Dorotka, ty to zawsze coś mądrego powiesz :D .

vip

Post » Czw wrz 01, 2011 17:00 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Kamari, przestań natychmiast :twisted:
Ja tu się gotowanym mięskie (bleee...) katuję, a ty mi o takich pysznościach :twisted:

Bazyliszkowa

[poprzednia][następna]