Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 09, 2011 22:26 Re: DLA LajlI SZUKAM DOBREGO ORTOPETY w Warszawie-PILNE

Rany, co się dzieje?
Co z koteczką? :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto sie 09, 2011 23:17 Re: DLA LajlI SZUKAM DOBREGO ORTOPETY w Warszawie-PILNE

:?: :?: :?:
Welinko napisz coś. Co z Małą?

edka11

Od: Wto sty 29, 2008 11:24

Post » Wto sie 09, 2011 23:19 Re: DLA LajlI SZUKAM DOBREGO ORTOPETY w Warszawie-PILNE

Nie potrafię myśleć tak jestem wściekła.Wydałyśmy kupę pieniędzy( bo dużo osób na to się składało i nadal przelewy wpływają tylko głowy nie mam do uzupełnienia-dlatego piszę MY )Stan się bardzo pogorszył od ostatniego prześwietlenia.Mordę na nich darłam ,bo nie wytrzymałam.Na pierwszym prześwietleniu : wyszło :ok: ,że jeżeli chodzi o kości wszystko jest dobrze,nie ma żadnych urazów.Tylko,że ma problem z tkanką miękką.Teraz się okazuje że staw łokciowy podwichnięcie-ramienno -promieniowe.Zrobiła się duża szpara między kośćmi.Baran pierwsze zdjęcie nie zrobił ze wszystkich stron,bo by od razu było widać.Być może tego ropniaka też miała-cholera wie.Na same antybiotyki wydałam ponad 300 zł.A moze potrzebne były przeciwzapalne+ jedna seria antybiotyków.rTeraz nie wiadomo co robić,bo uraz przedawniony.Zrobił sie podkurcz i łapki i ścięgien.Nakrzyczałam i na jednego i drugiego.Co on mówił negowałam,bo mam problemy ortopedyczne i w niektórych sprawach podważałam to co mówił,aż się robił siny.Jutro ma dzwonic ponoć do najlepszego ortopedy z prośbą o konsultację .Ja na to,że mi konsultacja nie potrzebna tylko konsultacja i leczenie( oczywiście nie omieszkam sprawdzić ortopedy ).Widziałam,że czuje się winny.Zobaczymy jakiego ortopedę mi zaproponuje,aby nie takiego jak radiologa.Któremu kazałam kupic nowy sprzęt.Chyba ich do cholery stać jak biorą 75 zł za prześwietlenie malutkiej łapki.Łeb mi pęka ze złości,bo to przedawniony uraz i nie wiadomo,czy da coś się z tym zrobić :( .Wystarczy,że ja niepełnosprawna,jeszcze moje maleństwo ma być kaleką.Nie wiem,czy cokolwiek zrozumiałyście-nie potrafię się skupić. :oops:

Dziękuję,że jesteście ze mną i lajlą :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Na rachunkach też chcieli mnie orżnąć na 130 zł.Tylko ja zawsze chodzę przygotowana z własnym rozliczeniem( jak to starej daty księgowa )
Pa do jutra-może coś pomyślicie co dalej robić,bo mnie w tej chwili głowa nie pęęęęęęęęęęka.Wzięłam procha i idę spać.

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Wto sie 09, 2011 23:24 Re: DLA LajlI SZUKAM DOBREGO ORTOPETY w Warszawie-PILNE

Strasznie mi przykro, na razie nie wiem co napisać... tylko, że jestem z Wami :( :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto sie 09, 2011 23:31 Re: DLA LajlI SZUKAM DOBREGO ORTOPETY w Warszawie-PILNE

:conf: Dobry i douczony weterynarz-ortopeda z Warszawy ,pilnie poszukiwany :!: :!: :!:
Brak słów... :?
Bądźcie dzielne.Przytulam :1luvu: :ok: :1luvu:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Śro sie 10, 2011 6:26 Re: DLA LajlI SZUKAM DOBREGO ORTOPETY w Warszawie-PILNE

O rany... biedna maleńka :(
Koniecznie trzeba jak najszybciej do ortopedy - może jest jeszcze nadzieja? To młodziutki koteczek...
Trzymaj się welina :piwa:
I za malutką :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro sie 10, 2011 6:57 Re: DLA LajlI SZUKAM DOBREGO ORTOPETY w Warszawie-PILNE

Chol.... to właśnie są kompetencje co niektórych :twisted:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro sie 10, 2011 7:56 Re: DLA LajlI SZUKAM DOBREGO ORTOPETY w Warszawie-PILNE

Welinko,znalazłaś już tego ortopedę?Kciukam :1luvu:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Śro sie 10, 2011 10:04 Re: DLA LajlI SZUKAM DOBREGO ORTOPEDY w Warszawie-PILNE

To zupełnie nie moja działka, ale myślę, że jest to stosunkowo niedawny uraz i jest jeszcze szansa na korekcję- być może w formie zabiegu?? I może jakieś ćwiczenia łapuni. Poza tym, jak już ktoś wspomniał- malutka jest jeszcze młoda i ma olbrzymi potencjał. Tylko szkoda, że musi przez "zapominalskiego" weta cierpieć, a Ty wraz z nią :oops: :cry:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Śro sie 10, 2011 10:05 Re: DLA LajlI SZUKAM DOBREGO ORTOPEDY w Warszawie-PILNE

welino tu masz namiary na ortopedów w Klinice
na Powstańców Sląskich

http://www.bemowo-wet.com.pl/godziny.html

KONSULTACJE SPECJALISTYCZNE
Chirurgia i Ortopedia
dr hab. n. wet. Jacek Sterna
•poniedziałek 16:00 - 22:00 (zabiegi)
•czwartek 17:00 - 20:00 (konsultacje)
•piątek 16:00 - 22:00 (zabiegi)

dr n. wet. Beata Degórska
•wtorek 17:00 - 22:00 (zabiegi i konsultacje)
lek wet. Juliusz Lipiński UWAGA: urlop w dniach 05.08.-20.08.2011r
•wtorek 10:00 - 16:00 (wizyty na zapisy)
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Śro sie 10, 2011 11:38 Re: DLA LajlI SZUKAM DOBREGO ORTOPEDY w Warszawie-PILNE

...
nawet nie wiem co napisać,bo zla jak osa jestem po doczytaniu :evil:
Biedny bąbelek.
Ale moze faktycznie nie jest za późno.
Ja już bym w żadna jego diagnoze wiary nie dała więc szansa jest,że malutka z tego wyjdzie.

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Śro sie 10, 2011 12:40 Re: DLA LajlI SZUKAM DOBREGO ORTOPEDY w Warszawie-PILNE

Na Powstańców Śląskich przyjmuje ortopeda Julek ...nazwisko mi uciekło ,to bardzo dobry wet i fachowiec .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro sie 10, 2011 12:46 Re: DLA LajlI SZUKAM DOBREGO ORTOPEDY w Warszawie-PILNE

dorcia44 pisze:Na Powstańców Śląskich przyjmuje ortopeda Julek ...nazwisko mi uciekło ,to bardzo dobry wet i fachowiec .

Tam są straszne terminy dzwoniłam.Tylko moge się dostać na czwartek do dr.Krajewskiego-znowu imienia nie znam :oops:

welina

Post » Śro sie 10, 2011 12:52 Re: DLA LajlI SZUKAM DOBREGO ORTOPEDY w Warszawie-PILNE

Biedna kicia. Ale ten uraz może aż tak bardzo stary nie jest, żeby się ścięgien i mięsni nie dało wyrehabilitować? Kciuki za znalezienie dobrego ortopedy trzymam :ok: I za małą, rzecz jasna :ok:

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Śro sie 10, 2011 13:17 Re: DLA LajlI SZUKAM DOBREGO ORTOPEDY w Warszawie-PILNE

Zadzwoniłam przed chwilę do byłego WETA. i kazałam uzupełnić dokładnie Książeczkę Zdrowia.Daniel wieczorem podjedzie,by odebrać.Był rozżalony że zrezygnowałam z jego usług i pomocy w poszukaniu dobrego Ortopedy.

welina

[poprzednia][następna]