Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie lip 24, 2011 16:45 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Małgosia ja mam wielką nadzieję, że małe to to jednak u mnie nie pomieszka, że znajdzie domek szybko i bezboleśnie.
TŻ zaakceptował opcję, że na 1 noc jakby w sobotę ktoś po niego przyjechał/przyszedł, to z piątku na sobotę. Znaczy nie wiem czy była akceptacja, ale sprzeciwu nie było.

A moje aukcje na Allegro są tu:
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=4486923
najszczesliwsza

Post » Nie lip 24, 2011 16:48 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

najszczesliwsza pisze:Małgosia ja mam wielką nadzieję, że małe to to jednak u mnie nie pomieszka, że znajdzie domek szybko i bezboleśnie.
TŻ zaakceptował opcję, że na 1 noc jakby w sobotę ktoś po niego przyjechał/przyszedł, to z piątku na sobotę. Znaczy nie wiem czy była akceptacja, ale sprzeciwu nie było.

A moje aukcje na Allegro są tu:
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=4486923

Aga,a wogóle ktoś pytał o malucha?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie lip 24, 2011 17:03 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Nie, prosiłam o ogłoszenia, sama robię teraz. Mały ma FB (nie ja robiłam, ja nie umiem) i Tablicę i robię dalej.
najszczesliwsza

Post » Nie lip 24, 2011 17:12 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Małgosiu wejdziesz na GG?
najszczesliwsza

Post » Pon lip 25, 2011 10:20 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

uffff... Nie było mnie zaledwie kilka dni na forum a tu już druga częśc wątku, fatalne zaległości jeszcze w pierwszej części... Normalnie czyta się tu wszystko jak jakąś powieść-połączenie kryminału, z horrorem, nutką komedii, filmu romantycznego i kapeczką dramatu. Przez te wszystkie strony zdążyłam się pobeczeć, zdenerwować ogrmnie z powodu chwilowego braku Zosi i uśmiać jak nie wiem co przy niektórych komentarzach Małgosi odnośnie otaczającej jej rzeczywistości... Ale teraz jestem na bieżąco i zaznaczam swoją obecność :) Pozdrawiam ciepło, serdecznie i w ogóle :)
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Pon lip 25, 2011 11:14 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Muszę biegusiem się przywitać,bo mam awarię prądu i baterię słabą.Jestem,wróciłam z odwiedzin forumowych Kretek i nadrobię jak mi prąd włączą.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pon lip 25, 2011 11:15 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kocurzyca41 pisze:Muszę biegusiem się przywitać,bo mam awarię prądu i baterię słabą.Jestem,wróciłam z odwiedzin forumowych Kretek i nadrobię jak mi prąd włączą.

Epidemia jakaś, u mnie wczoraj była ponad godzinna przerwa. A jak fajnie mówią teraz jak się zadzwoni pod 991 :ryk: mała rzecz, a cieszy :mrgreen:
najszczesliwsza

Post » Pon lip 25, 2011 16:49 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Czy... ma ktoś z ING Banku pożyczyć 1 zł, bo mi brakło by wypłacić z bankomatu :oops:
najszczesliwsza

Post » Pon lip 25, 2011 18:43 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Ja niestety nie :(

Halo halo, Małgoś, wszystko w porządku? Niezwyczajna cisza dzisiaj...

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Pon lip 25, 2011 19:32 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Małgosia prosiła mnie, by przekazać, że niedobra córa zabrała laptopa, kolegę i zamknęła się z nimi w pokoju... :twisted:

Małgosia będzie jak tylko uwolni się laptop :mrgreen: choćby i o 2 w nocy :ryk:
najszczesliwsza

Post » Pon lip 25, 2011 19:35 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

A po co córce i kolega i laptop jednocześnie 8O Ta dzisiejsza młodzież :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon lip 25, 2011 19:43 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

najszczesliwsza pisze:Małgosia prosiła mnie, by przekazać, że niedobra córa zabrała laptopa, kolegę i zamknęła się z nimi w pokoju... :twisted:

Że zamknęła się z kolegą, to rozumiem, ale po co im laptop? 8O

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon lip 25, 2011 19:46 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

:ryk:
najszczesliwsza

Post » Wto lip 26, 2011 8:34 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Nadal siedzą tak zamknięci we troje? 8O

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto lip 26, 2011 10:27 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Bazyliszkowa pisze:Nadal siedzą tak zamknięci we troje? 8O

Ach ta młodzież...
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]