co nie?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
a jakże. Tylko gdzie to futro, wszędzie czy tylko w pewnych niekoniecznie potrzebujących owłosienia miejscach?kiche_wilczyca pisze:zaczyna się o siebie dbać i ma się piękne futro![]()
pozytywka pisze:ha ha :-/
teraz już za późno
martwię się jak cholera
do 11.30 to pewnie dostanę zawału, szczególnie, ze jestem sama, jadę tramwajką z transporterkiem pod pachą, na drugi koniec krakowa i mam miękkie nogi
buuuuu![]()
Myszolandia pisze:pozytywka pisze:ha ha :-/
teraz już za późno
martwię się jak cholera
do 11.30 to pewnie dostanę zawału, szczególnie, ze jestem sama, jadę tramwajką z transporterkiem pod pachą, na drugi koniec krakowa i mam miękkie nogi
buuuuu![]()
Nie bój się,widzę,że przeżywasz tak samo identycznie jak na z Miśką i ja z tż tem byłam,a Ty sama,to nie zazdroszczę
Najpierw dużo myślałam,czy narkoza nie zaszkodzi,różne czarne myśli mi przychodziły,czy się po niej obudzi itp.
Ale niepotrzebnie,bo jak już Misie odbieraliśmy to czułam jakby jakis kamień z serca mi spadł,ze jest cała,że się wybudziła z narkozy
Tylko się trzęsła cała,ale to zrozumiałe
Jeszcze nie mogłam znieść,serce mi pękało jak w niedzielę przed sterylką prosiła,miauczała o jedzenie,a nie mogła już jeść
Potem najgorsze jeszcze dla mnie była wymiana opatrunku,wyjęcie tego podkładu i wsadzenie nowego, Misia wyła z bólu a ja razem z nią.Dopiero dochodziła do siebie tak naprawdę ok. środy,jak szliśmy na wstrzyknięcie antybiotyku,a sterylkę robiliśmy w poniedziałek
Nie wiem czy pisałas już bo jadę postami czy i jak już po sterylce
Edit : nie pisałaś,więc czekamy
kiche_wilczyca pisze:Od czasu do czasu uświadamiam sobie upływ czasu. Patrzę wtedy na nasze zwierzaki, przypominam sobie ile lat miały jak do nas trafiły, szybko obliczam ile czasu od tamtego momentu minęło..... i ściska mi serce, że są coraz starsze. NIe wiem czemu, ale jakoś szczególnie łapie mnie to przy Lordzie - może dlatego, że to pierwsza schronowa bida w naszym domu. Ma teraz ok 5-6 lat, a za tydzień miną 2 lata, jak jest z nami
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 81 gości