Moderator: Estraven

solangelica pisze:(dzieki charm za pozyczenie, juz ja polknelam teraz bedzie ja polykac TZ)

charm pisze:solangelica pisze:(dzieki charm za pozyczenie, juz ja polknelam teraz bedzie ja polykac TZ)
podziękowania to nie mnie się należą - to nie moja książka![]()
ale cieszę się, że się spodobała
), Szczesnego - Borys Szyc po lekkiej przerobce... Na przyklad AniHili pisze:Sol, Twoja mama pewnie lubi koty, tylko się z tym ukrywa![]()
A kryształowe kielony fajne są, sama mam takie kolorowe i solidnej pojemności (tylko musiałam schować do szafki, bo BuŁkownik pewnego pięknego poranka postanowił pozrzucać je z parapetu)
kussad pisze:Sol przestaję się ukrywać - zawsze powtarzałam, że bardzo lubię czytać cokolwiek napiszesz.... może częściej powtarzałam to na swoim wątku u tutaj rzadko się ujawniam.
Dziś mnie zaintrygowałaś - na czym polega charakterystyczne krakowskie zacięcie?
Kalif dopiero teraz odkrył co jest najsmaczniejsze?
Widzę że coraz więcej nas ma w profilu dwa miasta
solangelica pisze:kussad pisze:Sol przestaję się ukrywać - zawsze powtarzałam, że bardzo lubię czytać cokolwiek napiszesz.... może częściej powtarzałam to na swoim wątku u tutaj rzadko się ujawniam.
Dziś mnie zaintrygowałaś - na czym polega charakterystyczne krakowskie zacięcie?
Kalif dopiero teraz odkrył co jest najsmaczniejsze?
Widzę że coraz więcej nas ma w profilu dwa miasta
Kalif odkryl to juz jakis czas temu, ale przy mnie sie tajniaczyl, a ze wyjechalam to robi co chce kundel przebrzydly![]()
charakterystyczne krakowskie zaciecie... musialabym ci pokazac te pania bo to sie nie da tak opisac teoretycznie... chodzi o sposob mowienia, gestykulacji, akcent, slownictwo.. taka krakowska przekupka polaczona z yntelygentka![]()
To prawda, coraz wiecej osob ma dwa miasta w profilu.. i coraz wiecej moich znajomych ma Krakow lamane przez... ale Krakow przestal byc miastem przyjaznym mieszkancom. Staje sie miastem przyjaznym turystom, biznesmenom ale nie mieszkancom.. smutne to ale prawdziwe.
Etiopku przeczytalam, co do niedzieli i soboty jestem w trakcie ustalania paru spraw wiec jakby co jestesmy w kontakcie. Trzymam kciuki za psice, najezdzisz sie dzioucha okrutnieuwazaj na siebie prosze Cie bardzo.

jakos tak mnie wzielo chyba wroce do pisania solangelica pisze:Dziekuje,Erinjakos tak mnie wzielo chyba wroce do pisania
![]()
Etiopku, 2.42 powiadasz? Bede wypatrywacTrzymam mocno za ten Wroclaw, daj znac jak bedziesz juz po. Dzielna niewiasto skad Ty sile bierzesz?
Duszno i parno. Koty spia pochowane w roznych strategicznych miejscach; pies pelni funkcje ocieplacza ds parkietu, 788888888888888888888888888888888888888888888888888de.nh.ol....y6mh7m
To powyzej napisal moj Felek, ktory postanowil sprawdzic gdzie zagladam i co wypisuje.. akurat poszlam wziac prysznic; kotek skorzystal z okazji i zostawil wam tajemnicza wiadomosc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, Majestic-12 [Bot], stara panna i 15 gości