Kiedy impreza?
Moderator: Estraven
Marcelibu pisze:Brawo!![]()
Kiedy impreza?
psia morda znalazła się jakieś 5 cm od twarzy chłopca
a Rastek nic... Spóźniłam się tam, bo jechałam prosto z pracy, wcześniej z psem był TŻ, dzieciaki go otoczyły: "Zrób, żeby usiadł..." "Zrób, żeby sie położył..." TŻ mówił później, że odruchowo kazał psu warować (już umie 

Georg-inia pisze:Marcelibu pisze:Brawo!![]()
Kiedy impreza?
no właśnie problem mam. Znaczy może nawet nie tyle ja, co TŻ. Chociaż nie - oboje. Chyba się zakałapućkałamznaczy tak: za dwa tygodnie mam urlop i chcemy jechać na ranczo, czyli "wypada" już czas aż do sierpnia. A teraz z kolei Wiesiek tyra jak wściekły. Jeszcze z pracy nie wrócił... No i dupnie widzę póki co
Ale, Moniś, pamiętamy o Tobie!!! I o wielu jeszcze innych
Więc jak cokolwiek nam się uda czas opanować, to będę dzwonić.
.Georg-inia pisze:Nie wiem, co zrobię z Gabrysiem na wakacjachon uwielbia siedzieć na dworze, nie przychodzi na wołanie, wręcz ucieka, a im później, tym zwiewa coraz chętniej. Ucieka także przez drzwi, jak chcemy np. wpuścić psa...
nie wiem, naprawdę nie wiem
najchętniej to znalazłabym mu "kolonie", bo inaczej i on się umęczy i my też, ale wiem, że to mission impossible, poza tym jak to tak: pojedziemy z Georgiem, Gadgetem i psem, a on co?...?
), a do tego "Grey's anatomy" i "Ostry dyżur". Doszło do tego, że w zaczęłam już rozpoznawać bohaterów tego tasiemca 

- biurestwo jest okrutnie odmóżdżające i wpędza w deprechę (ja to wiem AYO pisze:Georg jest BIAŁY od spodu![]()

AYO pisze:Behemot jest od spodu czekoladowy. Czyli czarny-czarny czy czarno-brązowy ?
sunshine pisze:A jak Hans ma futerko białe ale od spodu...
gosiaa pisze:...kumpel zabrał ze sobą net...
AgaPap pisze:A i widzę, że Twój TŻ jak i mój bęben przed sobą dźwiga
No i dlaczego nie ma na żadnym zdjęciu mniejszości rodzinnej ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], Sylwia_mewka i 43 gości