Marzenie - prze prze cudne fotki kiciów, ta moja zgaga Franek na dystans ale Lala jeszcze go przekona
Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach
No się domyślam Jednak dobrze że koty to takie czyściochy co? Ja tylko z jednym mam problem bo brudas z niego niemiłosierny. Chyba se ubzdurał w swym czarnym łebku, że z racji koloru sierści to już nie musi jej czyścić..... Zmuszam go raz w tygodniu do tej przez niego znienawidzonej czynności poprzez głaskiem zmoczoną ręką. Obraza jest potem na pół dnia, ale co począć jak wielmożny pan kot sam nie chce się umyć?
To się pochwalę. Pierwszy i ostatni raz moi panowie spali razem tak blisko siebie (spójrzcie na datę, autentyk). Więcej się to nie zdarzyło niestety. Tobie Jolu życzę takich widoków na co dzień.
No pewnie, że są piękne - bo moje A tak w ogóle to czy widział ktoś z nas brzydkiego kota??????? I tak w temacie na zabawne zakończenie dnia bo padam ze zmęczenia dzisiaj. W sobotę wyszłam z koleżanką na spacer wieczorkiem. Łazimy i oczywiście widzę kota za siatką i się drę "O jaki piękny kiciuś, ooo zobacz, jakie ma śliczne duże oczy, oooo i patrz on sra!!!!!!"