Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw paź 28, 2010 16:59 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Dobry :roll:
O winku gadacie,o spotkaniach ,faaajnie :wink:

Sobie myslę tak,że jak winko to z Wami i jak spotkanie to też z Wami :1luvu:
Pewnie nastrój by mi się poprawił!

Ja jestem okularnik i dzisiaj zafundowałam sobie nowe okularki nawet dwie pary; jedne do chodzenia drugie do czytania :mrgreen: teraz bedę chodzic i okularów szukac :twisted: Ile mnie to kosztowało...lepiej żebyście nie wiedziały :strach: :strach: :strach:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw paź 28, 2010 19:18 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Dorotka oczywiście, że przyjedź na Święta!! Wreszcie bym się na Święta cieszyła, bo tak normalnie, to ja nie lubię Świąt!!
Erin przesadziła z odległością do Białegostoku, aż tak daleko nie jest :wink:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw paź 28, 2010 21:53 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

No, to postanowione :mrgreen: . Dorota na święta do Polski zjeżdża. A do Katowic to chyba w ogóle masz milion kilometrów :wink:
Poniewaz ostatnio jestem nieco zdezaktualizowana prosze mi kawe na ławe. Co słychac Secret w sprawach damsko-meskich ??? Miała byc jaka sobota, wyszło cos z tego ? :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt paź 29, 2010 7:23 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Do Bydgoszczy jest bliżej :ryk:

Psiama, to chyba TEN weekend :wink:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pt paź 29, 2010 7:27 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

SecretFire - jeszcze śpisz? 8O

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt paź 29, 2010 7:44 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Puk, puk! Dorotko, wstajemy już! :mrgreen:
Witam zebrane kobitki :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt paź 29, 2010 9:20 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Hey Wam i duuuzo sloneczka przesylam w poscie, bo u nas ono akurat daje co moze.

Wczoraj po pracy i zakupach padlam na wersalke i nawet komputera nie wlaczylam, bo juz po poludniu zasnelam jak kamien. Obudzilam sie przez dwoniacy telefon, porozmawialam z kolezanka i dalej do wyrka. A dzis rano zapi....

Troszke po kolei... Kilometry sa nie raz moze male, ale dojazd jest straszny, bo drogi nie te same. Bydgoszcz to po drodze, tak samo Torun itp. Dalej to juz trudniej a caly czas w aucie spedzac tez jest do d...

Aniu :1luvu: , jestem z Toba, chociaz w myslach.

Winka dzis sie do oporu napije, chyba ze juz przy otwieraniu butelki zasne. Jestem rozczarowana, ze nie zadzwonil od poniedzialku. Widocznie zawsze czeka najpierw na moja sms a mnie duma tknela i powiedzialam sobie, ze nie ze mna te numery. Po tylu telefonatach on mi niestety juz nic nie moze powiedziec o niepewnosci, bo raz ze sie znamy na zywo i duzo razy telefonowalismy. Nie moge sie takim facetem zajmowac, ktory jaj nie ma. Niech sie teraz troche o mnie zadba albo bierze siebie i mnie zostawi w spokoju. Napewno gdzies jest ktos dla mnie.

Ale staram sie moich pozytywnych mysli nie tracic i wstrzymuje lzy, bo w tym tygodniu dostalam az piec odmownych z podan i ciagnie w dol. Do tego wczoraj ten chory szef byl krotko w biurze i zauwazylam, ze przez telefon go nienawidze, ale na zywo bym chciala mu nadal zrobic cos zlego. Tak ze nienawisc przez telefon lzeje ale jest a tak to mnie az zatyka. Ohhhhmmmmm....swieci slonce, jest dosc cieplo, auto zapalilo od razu, kotki na mnie czekaja...ohhhmmmmm

Okluarki - ten bol dobrze i mnie zany. Dwa miesiace temu zabulilam 300 Euro za nowe dwie pary (domowe i wychodne - bo jak z dobrymi zasne, to sie polamia). Musialam miec, bo mi sie wzrok polepszyl a stare juz byly rozklekotane. Moze to mnie tez tak do tylu rzucilo z finansami? :roll:

Zbieramy resztki siebie, cieszymy sie na weekend i na te dobre rzeczy w naszym zyciu.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt paź 29, 2010 9:28 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Dorotko, my to jak bliźniaczki syjamskie.
Wczoraj też byłam na zakupach i po powrocie padłam.
Dobrze, że już piątek i poniedziałek będzie wolny.

Faceta z wydmuszkami to faktycznie Ci nie trzeba.
Znajdziesz w końcu swoją drugą połówkę :ok:
A praca też w końcu się trafi.

Buźka w nosek! :1luvu:

Erin

Post » Pt paź 29, 2010 9:32 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

:1luvu: Poloczenie telepatyczne. :-)

A co do wydmuszek. W telewizji widzialam jak mozna w sekunach jajko "oskrobac". Z gory i z dolu kawaleczek odlupac i mocno wydmuchnac. Gotowane jajko jest takie fajne, ze idzie to super i predzej. Tylko przy powtarzaniu tej metody nie naplujcie w skorupke. :mrgreen:

SecretFire

Post » Pt paź 29, 2010 9:33 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Faceta pewnie skręca i myśli ma dziwne, bo nie ma magicznego SMSa :mrgreen: Ale podzielam Twoje uczucia Dorota, mężczyzna musi zdobywac kobietę, ona musi to czuć. Ja ma jaja, przełamie się :wink: .

Czasami na 100 podań jest to jedno, najlepsze na świecie. I za takie podanie i pozytywną odpowiedź :ok:

Spędzać wiele godzin w samochodzie to rzadka przyjemność. Ale w końcu przyjedziesz na nasze rubieża prawda ?
Ja myślę, że kiedyś uda nam się spotkać i to będzie niesamowita jazda :mrgreen: Takich kociar nie ma nigdzie !

Iza, Dorota, Wy to jak bliźniaczki dwujajeczne. Wiele Was różni, ale bardzo wiele łączy :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt paź 29, 2010 9:34 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Ooo, a co nas różni na ten przykład? 8)

Erin

Post » Pt paź 29, 2010 9:37 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

A jak się spotkamy to się okaże, że wszystkie jesteśmy po prostu stare, siwe dziadki :mrgreen:

Patmol

Post » Pt paź 29, 2010 9:41 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

To chociaz nogi ogolimy :ryk: :ryk: :ryk:

100 podan??? Ja juz dawno przekroczylam 400... :crying:

SecretFire

Post » Pt paź 29, 2010 9:44 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

ja już kupiłam młodej specjalny krem- i czekałam na zachwyty nad moja inteligencją
ale młoda narzeka - muszę iść nakupić jednorazówek :twisted:

Patmol

Post » Pt paź 29, 2010 9:45 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Dorotko, nie płakusiaj! :ok:
A jakie studia skończyłaś?

Erin

[poprzednia][następna]