MRUSIA I ARNI W DS U .SHE. - od str. 59 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 29, 2010 22:02 Re: MALUTKA MIZIASTA MRUSIA W SCHRONIE - DT/DS NA CITO! STR.6

No co, szczur to wysoka inteligencja, nie marudzi, ze juz by wyszedl z klatki, nie trzeba tez ekspresowo zmieniac podkladu...podroz bezproblemowa. :mrgreen:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 7 >>

Post » Nie sie 29, 2010 22:05 Re: MALUTKA MIZIASTA MRUSIA W SCHRONIE - DT/DS NA CITO! STR.6

Wrrrrrrrrrrrrrrr.... ma strrrrrrrrrrassssssssssszzzzzzzzzznie dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi ogon! :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sie 29, 2010 22:18 Re: MALUTKA MIZIASTA MRUSIA W SCHRONIE - DT/DS NA CITO! STR.6

Gdyby jeszcze nie taki glizdowato lysy ... :mrgreen:

No, to myslcie. Ja moge kociaka przetrzymac, az Smarti zechce go przejac, jesli jeszcze czeka na zwolnienie miejsca.

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 7 >>

Post » Nie sie 29, 2010 23:07 Re: MALUTKA MIZIASTA MRUSIA W SCHRONIE - DT/DS NA CITO! STR.6

ja jutro będę wiedziała kiedy mi konkretnie się zwalnia ta miejscówka.
ale czy sprawdzałyście wątek transportowy albo dołóżcie do tytułu wątku zdanie że PILNIE szukamy transportu z ...do...-wtedy jest największa szansa.
ja tak ostatnio kicię w 1 dzień z Wrocławia dostałam!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon sie 30, 2010 8:32 Re: MALUTKA MIZIASTA MRUSIA W SCHRONIE - DT/DS NA CITO! STR.6

Uff, ile postów :) Dziewczyny, faktycznie można kicię przekazać, jak Marzenia mówi :) Do Iławy mam całkiem dobry dojazd. Tylko wszystko zależy od decyzji Smarti.

Marzeniu, szczura ci nie wrzucę. Fobii nie mam, ale się brzydzę :mrgreen: :oops: :strach:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pon sie 30, 2010 8:41 Re: MALUTKA MIZIASTA MRUSIA W SCHRONIE - DT/DS NA CITO! STR.6

A propos transportera Marzeniu, połowę taniej by mi wyszło dać ci na przesyłkę, niż gnać do Olsztyna. Z doświadczenia wiem, że paliwo na taki wyjazd, to 40-50 zeta, w zależności od korków w rzeczonym mieście... a ostatnio są spore, bo przebudowują im kilka ulic...

Przejdę się dziś na spacer z dzieciakami do zoologicznego i zobaczę, czy mają jakiś fajnie składany... I tak muszę jakiś nabyć, bo mój pada.

Ale zobaczymy, bo chętnie bym kitkę podała ci, jak piszesz - mniej problemu z odsyłaniem.. Myślę też o wyszperaniu jakichś szeleczek dla kota (chyba mam takie mało praktyczne jedne na krótkiej smyczy zespolonej z szelkami na stałe). Mogą za pewien ABS na akcję robić, tylko musiałabyś mieć transportetrek w pociągu. I odsyłka szelek to maks 4 zeta ;)
Obrazek

vega29

Post » Pon sie 30, 2010 13:10 Re: MALUTKA MIZIASTA MRUSIA W SCHRONIE - DT/DS NA CITO! STR.6

Dokonałam retrospekcji. My tu gadu, gadu, a jedno nie zostało powiedziane. A jeśli ta adopcja do DS w ogóle nie wypali, to co? Czy Mrusia ma jechać do Ciebie, Smarti, bez względu na powodzenie tej adopcji? Bo wszystko planujemy, a może Ciebie wrabiamy w tymczasa? Takiej sytuacji to ja bym bardzo nie chciała.
Obrazek

vega29

Post » Pon sie 30, 2010 13:58 Re: MALUTKA MIZIASTA MRUSIA W SCHRONIE - DT/DS NA CITO! STR.6

Sprawa trzecia: ankieta wróciła. Mi osobiście odpowiedzi szalenie się podobają. Teraz koniecznie wizyta przedadopcyjna... Kto może wybrać na ul. Kabacki Dukt? Sprawa pilna. Może przy odrobinie szczęścia uda się kotę przekazać od razu do DS :wink:
Obrazek

vega29

Post » Pon sie 30, 2010 16:07 Re: WARSZAWA KABACKI DUKT - WIZYTA NA CITO! STR.15

Podniosę, bo pilne!!!
Obrazek

vega29

Post » Pon sie 30, 2010 16:15 Re: WARSZAWA KABACKI DUKT - WIZYTA NA CITO! STR.15

:ok: :ok: :ok: :ok:

grzanka.ch

Od: Pt sie 06, 2010 21:44

Post » Pon sie 30, 2010 17:09 Re: WARSZAWA KABACKI DUKT - WIZYTA NA CITO! STR.15

Vega z odwiezieniem transportera do OStródy mogę pomóc.
Może nie na dzień po ale w przeciągu miesiąca? Tygodnia? wszystko zależy kiedy Mrusia by trafiła. Faktycznie teraz w piątek jadę do Gdańska i z Warszawą mam przerwę na prawie do końca września.
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Pon sie 30, 2010 17:46 Re: WARSZAWA KABACKI DUKT - WIZYTA NA CITO! STR.15

evalla pisze:Vega z odwiezieniem transportera do OStródy mogę pomóc.
Może nie na dzień po ale w przeciągu miesiąca? Tygodnia? wszystko zależy kiedy Mrusia by trafiła. Faktycznie teraz w piątek jadę do Gdańska i z Warszawą mam przerwę na prawie do końca września.

Ok. Zobaczymy, co i jak wyjdzie. A ty nie wracasz w ten weekend do Gdańska przez Ostródę? Bo jeśliby Mrusia pojechała w czwartek, to faktycznie mogłabyś odwieźć mi transporter - zapomniałam o tym :oops:
Obrazek

vega29

Post » Pon sie 30, 2010 18:12 Re: WARSZAWA KABACKI DUKT - WIZYTA NA CITO! STR.15

nie - zmieniły mi się plany a i mobilizacji nie miałam większej jak Mrusia w niedzielę nie jechała do Warszawy i nie wzięłam samochodu tylko dorobiłam pkp.
Ale mogę transporter zabrać a do Ostródy jadę z Gdańska 19.09 i zostaję do następnej niedzieli. Wtedy z Ostródy jadę do Warszawy ale samochodem ;)

więc jakby co to mogę jeszcze parę kotów przerzucić :)
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Pon sie 30, 2010 18:44 Re: WARSZAWA KABACKI DUKT - WIZYTA NA CITO! STR.15

ooo, to takie buty z cholewami ;) Ok, jak coś, to coś. Mrusia mogłaby jechać w transporterku :)

Przypominam, że szukamy osoby do wizyty przedadopcyjnej na Kabatach!!!
Obrazek

vega29

Post » Pon sie 30, 2010 19:19 Re: WARSZAWA KABACKI DUKT - WIZYTA NA CITO! STR.15

vega29 pisze:ooo, to takie buty z cholewami ;) Ok, jak coś, to coś. Mrusia mogłaby jechać w transporterku :)

Przypominam, że szukamy osoby do wizyty przedadopcyjnej na Kabatach!!!

Poproszę adres i więcej szczegółów. Kiedy mam pojechać?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

[poprzednia][następna]