Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze: a kluska na ubraniach, których nie poskładałamdodam, że na jasnych
shira3 pisze:27 i parę chmurekMoże pokropi?
I się ochłodzi.....
babajaga pisze:Wywiesiłam drugą partię prania i się zastanawiam po co. Gdzieś tam grzmi daleko. U nas jakieś 25 stopni. Ile u was?
babajaga pisze:Wywiesiłam drugą partię prania i się zastanawiam po co. Gdzieś tam grzmi daleko. U nas jakieś 25 stopni. Ile u was?
dune pisze:ale wam fajnie....a ja musze podlewac sumaczki za siatką bo mi omdlewają...
maż powiedział ze nie pada od 2 tygodni
shira3 pisze:dune pisze:ale wam fajnie....a ja musze podlewac sumaczki za siatką bo mi omdlewają...
maż powiedział ze nie pada od 2 tygodni
U nas nie pada już prawie od 4...A w mieście problem z wodą - trawniki smętnie żółtawe....robi się szaro i brzydko
wszystko trzeba podlewać - porobiłam trochę nasadzeń na nowym, boję się, że zmarnieją....
shira3 pisze:Nie no - nasadzenia były w kwietniu robione i nawet wyglądało na to, ze się przyjęły - np jeden z rododendronów zakwitł ale przy tak długotrwałej suszy zaczęły żółknąć, marnieć....DESZCZU!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 125 gości