BANDA KULAWEGO -przyszła wiosna, rzucamy palenie :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 25, 2009 14:32 Re: BANDA KULAWEGO - świętujemy z Lemoniadką :):):)

Łoś, kurka... Najlepsze najlepszości Solenizantkom!
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Śro lis 25, 2009 14:44 Re: BANDA KULAWEGO - najtańszy sklep internetowy s.12 - reklama

Marcelibu pisze:
Tyzma pisze:czyżbyś z operonu kalendarz miała? :mrgreen:

Co to znaczy? :oops:

a to taki...
wydawnictwo Operon przysłał śliczny seledynowy, lub jak ktoś woli trawkowy kalendarz, w którym wypisane są wszystkie święta i obchody, każdego dnia. Czasem nawet po kilka.

wszystkim, którym się należy najlepsze życzenia :torte: :torte:

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Śro lis 25, 2009 15:18 Re: BANDA KULAWEGO - świętujemy z Lemoniadką :):):)

to jeszcze dla mośki, Skaski, varii i Wielbłądzia wszystkiego co najlepsze, słońca i miłości i w ogóle wszystkiego naj naj :piwa: :balony: :1luvu: :cat3: :aniolek: :partygirl: :spin2: :torte: :surprise: :partygirl: :balony: :kotek: :piwa: :dance: :dance2: :dance: :torte: :surprise: :partygirl:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro lis 25, 2009 15:21 Re: BANDA KULAWEGO - świętujemy z Lemoniadką :):):)

Femka pisze:to jeszcze dla mośki, Skaski, varii i Wielbłądzia wszystkiego co najlepsze, słońca i miłości i w ogóle wszystkiego naj naj :piwa: :balony: :1luvu: :cat3: :aniolek: :partygirl: :spin2: :torte: :surprise: :partygirl: :balony: :kotek: :piwa: :dance: :dance2: :dance: :torte: :surprise: :partygirl:

Nie wiem, czy wszystkie zasłużyły... :roll: :mrgreen:

Ale dołączam się do życzeń Femki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Odwaliła takie życzenia, że pozamiatała :spin2: !
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro lis 25, 2009 15:23 Re: BANDA KULAWEGO - dziś dla wszystkich Kasiek buziaki od BK :)

no właśnie... czy wszystkie zasłużyły :roll:

:mrgreen:

EDIT: Marcelibu, czy któraś wspominała, że możemy na jakąś butelczynę wpaść? :roll: :mrgreen:
Ostatnio edytowano Śro lis 25, 2009 15:24 przez Femka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Femka

Post » Śro lis 25, 2009 15:24 Re: BANDA KULAWEGO - dziś dla wszystkich Kasiek buziaki od BK :)

Femka pisze:no właśnie... czy wszystkie zasłużyły :roll:

:mrgreen:

Masz jakąś koncepcję? :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Śro lis 25, 2009 15:25 Re: BANDA KULAWEGO - dziś dla wszystkich Kasiek buziaki od BK :)

w zasadzie nie
ale... coś się przecież wymyśli :smokin:
Obrazek

Femka

Post » Śro lis 25, 2009 15:27 Re: BANDA KULAWEGO - dziś dla wszystkich Kasiek buziaki od BK :)

Femka pisze:w zasadzie nie
ale... coś się przecież wymyśli :smokin:

Femka pisze:
EDIT: Marcelibu, czy któraś wspominała, że możemy na jakąś butelczynę wpaść? :roll: :mrgreen:

... no właśnie NIE. Ale może jeszcze poczekajmy, może zaproszą? :roll: 8)

Marcelibu

Post » Śro lis 25, 2009 15:31 Re: BANDA KULAWEGO - dziś dla wszystkich Kasiek buziaki od BK :)

to czekamy :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Śro lis 25, 2009 15:31 Re: BANDA KULAWEGO - dziś dla wszystkich Kasiek buziaki od BK :)

Hmmm... Poprzedni tytuł mi się chyba bardziej podobał :roll: 8)

A do knajpy chętnie się z wami umówię jak już nową pracę znajdę :D

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Śro lis 25, 2009 15:34 Re: BANDA KULAWEGO - dziś dla wszystkich Kasiek buziaki od BK :)

Lemoniada, ja co jakieś 2-3 tygodnie do warszawy jeżdżę, za każdym razem mnie kusi, żeby skorzystać z kierunkowskazu na Skierniewice :mrgreen: Kiedyś się nie powstrzymam 8)
Obrazek

Femka

Post » Śro lis 25, 2009 15:35 Re: BANDA KULAWEGO - dziś dla wszystkich Kasiek buziaki od BK :)

Lemoniada pisze:Hmmm... Poprzedni tytuł mi się chyba bardziej podobał :roll: 8)

:ryk:

Lemoniada pisze:A do knajpy chętnie się z wami umówię jak już nową pracę znajdę :D

:ok:
Niekoniecznie w knajpie być musi... 8)

Marcelibu

Post » Śro lis 25, 2009 15:41 Re: BANDA KULAWEGO - dziś dla wszystkich Kasiek buziaki od BK :)

Femka pisze:Lemoniada, ja co jakieś 2-3 tygodnie do warszawy jeżdżę, za każdym razem mnie kusi, żeby skorzystać z kierunkowskazu na Skierniewice :mrgreen: Kiedyś się nie powstrzymam 8)

Femciu, toż ja w Warszawie pracowałam i teraz też szukam posady w stolycy :D Skierniewice nie są zbyt atrakcyjne turystycznie, ale jakby co, to zapraszam :lol:

Marcelibu pisze:
Lemoniada pisze:A do knajpy chętnie się z wami umówię jak już nową pracę znajdę :D

:ok:
Ano nie musi :D Wsio rawno gdzie, i tak będzie miło 8)

Lemoniada

Post » Śro lis 25, 2009 15:43 Re: BANDA KULAWEGO - dziś dla wszystkich Kasiek buziaki od BK :)

Lemoniada pisze:Ano nie musi :D Wsio rawno gdzie, i tak będzie miło 8)
skąd wiesz? :mrgreen:
Ostatnio edytowano Śro lis 25, 2009 15:46 przez Femka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Femka

Post » Śro lis 25, 2009 15:45 Re: BANDA KULAWEGO - dziś dla wszystkich Kasiek buziaki od BK :)

Femka pisze:
Lemoniada pisze:
Marcelibu pisze: :ok:
Ano nie musi :D Wsio rawno gdzie, i tak będzie miło 8)
skąd wiesz? :mrgreen:

Bo noszę w torbie paralizator na wszelki wypadek 8)

Lemoniada

[poprzednia][następna]