andziula20 pisze:
dzięki Trawko, przydałby się taki bo coś bym zjadła, zaraz w kuchni pomyszkuję i na Londyńczyków sobie przyniosę, nagrałam sobie, a co na żywo W11 oglądam
a ja własnie skończylam oglądac

sezamki wcinałam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
andziula20 pisze:
dzięki Trawko, przydałby się taki bo coś bym zjadła, zaraz w kuchni pomyszkuję i na Londyńczyków sobie przyniosę, nagrałam sobie, a co na żywo W11 oglądam
trawa11 pisze:Ależ matrona , a jaka urocza budka
mam zamiar taką uszyc...SAMA...hmmm myślicie z epodołam, czy bedzie to najdroższa buda swiata uha ha
dune pisze:
6 euro? Rany wy w Opolu juz euro macie?
Ja kupowałam taka budke http://www.allegro.pl/item802636242_leg ... ucent.html ale większą za 39 zeta z kosztami 17 ZETA to moja droższa jednak...a bez podusiA gdzie kupiłas?
trawa11 pisze:Budke kupil mi brat na niemieckim Ebeyu, zapomniałam to napisać![]()
Ale Ona bardzo duza jest, ale fajnie się zwija ,w klębek , czyli do pralki mi wchodzi bez problemu
to ta na allegro jest malutka , w porównaniu do mojej
dune pisze:trawa11 pisze:Budke kupil mi brat na niemieckim Ebeyu, zapomniałam to napisać![]()
Ale Ona bardzo duza jest, ale fajnie się zwija ,w klębek , czyli do pralki mi wchodzi bez problemu
No nie taka malutka, mówie ci ze kupiłam rozmiar większą - 55cm dluga, 45 szeroka i 40 wysoka (chyba) dla mnie była za duza i sprzedałam kolezance, ja mialam co do niej konktretne plany, dlatego jamnika kupiłam, miałam nią wyłozyc budę dla outdorków, ale nie włazla w bude budaDlatego teraz chce sama uszyc zeby mi rozmiar pasował...ale nie wiem...ja to zawsze mam słomiany zapal
trawa11 pisze:dune pisze:trawa11 pisze:Budke kupil mi brat na niemieckim Ebeyu, zapomniałam to napisać![]()
No nie taka malutka, mówie ci ze kupiłam rozmiar większą - 55cm dluga, 45 szeroka i 40 wysoka (chyba) dla mnie była za duza i sprzedałam kolezance, ja mialam co do niej konktretne plany, dlatego jamnika kupiłam, miałam nią wyłozyc budę dla outdorków, ale nie włazla w bude budaDlatego teraz chce sama uszyc zeby mi rozmiar pasował...ale nie wiem...ja to zawsze mam słomiany zapal
ale się dogadałyśmy![]()
![]()
![]()
ja to nawet nie wiedzialam ,ze moja buda będzie taka duża. Brat tez sie zdziwil , gdy mu to przysłali , powiedział mi ,że to bardziej pasuje na legowisko dla mnie , niż dla kota
![]()
![]()
dune pisze:
A czemu żle? Ja sie czuje dobrze dogadana
To ty taka malutkachudzinka trawkowa? Jednym słowem mozesz sie w pełni zintegrowac z kicurami jak bedziesz z nimi spała
trawa11 pisze:
Ja chudzinka![]()
![]()
![]()
Wzrostem to owszem, malutka ,ale wagowo to juz grubo ponad 60kg
dune pisze:trawa11 pisze:
Ja chudzinka![]()
![]()
![]()
Wzrostem to owszem, malutka ,ale wagowo to juz grubo ponad 60kg
No nie rób scen60 kg to co to jest...śmieszna waga
Własnie....mam pomysl na wateczek ze zdjęciami....same koty cykamy...Agnieszki jedynej fotke widziłam, w sumie inaczej by sie rozmawiało...
kotka doroty pisze:Babeczki plotkujecie?o kim,o czym bo nie o kotach chyba ?
trawa11 pisze:
Agnieszka fajnie wyglada , bo Ona wyzsza i duzo młodzsza jest![]()
a ja stara baba ze 154cm, a moze już i 152 , bo z wiekiem to człek sie juz kurczy![]()
Na koci lapci jest taki wątek
Aggi pisze:trawa11 pisze:
a ja stara baba ze 154cm, a moze już i 152 , bo z wiekiem to człek sie juz kurczy![]()
Nie wiem czy o mnie się pisze,ale jak o mnie to powiem
Mam 157cm hihi to tylko tak na fotce wyszłam bo na schodach stałam
Phi-60kg-mnie to się marzy taka waga![]()
Ja mam 90
trawa11 pisze:Aggi pisze:trawa11 pisze:
Nie wiem czy o mnie się pisze,ale jak o mnie to powiem
Mam 157cm hihi to tylko tak na fotce wyszłam bo na schodach stałam
Phi-60kg-mnie to się marzy taka waga![]()
Ja mam 90
no ,ale jednak wyższa jestes ode mnie , i jakos bardzo fajnie sie prezentujesz, bo masz cialka na calej swej długosci,a u mnie to tylko gora cienka
A tak na poważnie
, zawsze tyle wazyłaś
, czy to po dziecku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Lifter i 1567 gości