Erin pisze:Cześć Kochani
Jak się miewasz Inusiu? I jak Twoja Rodzinka?
Ceść

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Cześć Kochani
Jak się miewasz Inusiu? I jak Twoja Rodzinka?
kotka doroty pisze:Cześć InusiuJestem u Dużej mojej Dużej.Fajnie tu jest,tylko myślałam że,moja Duża zapomni o tabletkach,ale niestety nie zapomniała i muszę je łykać rano i wieczorem.TABLETKI SĄ BŁEEEE!
Miałka na wyjeżdzie łykająca tabletki![]()
Erin pisze:Zuch dziewczyna!
MaryLux pisze:CeśćWczoraj był u nas Doctorro, pokujał nas. Byłam taka grzeczna, że on z wrażenia zapomniał mi się w książeczkę wpisać
Bazyliszkowa pisze:MaryLux pisze:CeśćWczoraj był u nas Doctorro, pokujał nas. Byłam taka grzeczna, że on z wrażenia zapomniał mi się w książeczkę wpisać
No jak to, kłujaka zrobił, a autografu nie dał?
kussad pisze:Docenił że jesteś taaaka śliczna i zapatrzył się na Ciebie więc zapomniał....
Avian pisze:Kuleczko i Ineczko - dużo tłustych myszek i Dużej zawsze na posyłki z okazji święta Czarnego Kota![]()
Gagat i spólka
MaryLux pisze:aglo pisze:Kto z kim przestaje...![]()
Ja mam spory brzuch, ale mojej Dużej robi się coraz większy...![]()
Bruno
To będziecie mieli w domu ludzkie Kocię?
MaryLux pisze:Avian pisze:Kuleczko i Ineczko - dużo tłustych myszek i Dużej zawsze na posyłki z okazji święta Czarnego Kota![]()
Gagat i spólka
Dziękujemy
Inka i Kulka
A jaaaaaaaaaaaaa? Też mam czarne paski
Psot
aglo pisze:MaryLux pisze:aglo pisze:Kto z kim przestaje...![]()
Ja mam spory brzuch, ale mojej Dużej robi się coraz większy...![]()
Bruno
To będziecie mieli w domu ludzkie Kocię?
Cześć! Będziemy mieć, na wiosnę ma się pojawić. Dlatego też Duża zaczyna trenować z Lunką, coby jej sikanie z tęsknoty ograniczyć. I dlatego te krople Bacha zamówiła.
Bo Duża się wystraszyła, że jak ludzkie kocię się pojawi, to Lunka z zazdrości będzie sikać na okrągło...
Bruno niemający problemów z tęsknotą![]()
Avian pisze:Niestety ... ja też sie nie łapię z moimi czarnymi łatami![]()
Gagat
Bazyliszkowa pisze:MaryLux pisze:CeśćWczoraj był u nas Doctorro, pokujał nas. Byłam taka grzeczna, że on z wrażenia zapomniał mi się w książeczkę wpisać
No jak to, kłujaka zrobił, a autografu nie dał?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 34 gości