Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kristinbb pisze:FluszakPluszak pisze:Zaczęlismy barfować i Aida schudla.Wątek o BARFie jest na podforum hodowcow.(nie moge zalinkowac,bo pisze z komorki) Wczesniej tez karmilam koty karma dla kastratow,ale koty na niej tyły i zaczeły miec problemy urologiczne,ktorym rzekomo podawane przeze mnie karmy miały zapobiegac. A BARF jest mniej skoplikowany niz sie wydaje. I cenowo tez korzystny -na Aide licze 90 gramow miesa z suplementami czyli jak na 3 kg kota,bo ona jest bardzo ruchliwa.
Który to wątek ?
Jakby tak ktoś rzucił linka byłabym bardzo wdzięczna...
FluszakPluszak pisze:No patrz jak to szybko pannica zakreciła się wokoł Twojego faceta![]()
Luss pisze:FluszakPluszak pisze:No patrz jak to szybko pannica zakreciła się wokoł Twojego faceta![]()
Ech, mój TŻ póki co jak patrzy na zdjęcia pannic, to się tylko krzywi i mówi, że to są beAle póki to ja w tym domu sprzątam kuwetę, to ma jakoś mało do powiedzenia
yogusia pisze:Luss pisze:FluszakPluszak pisze:No patrz jak to szybko pannica zakreciła się wokoł Twojego faceta![]()
Ech, mój TŻ póki co jak patrzy na zdjęcia pannic, to się tylko krzywi i mówi, że to są beAle póki to ja w tym domu sprzątam kuwetę, to ma jakoś mało do powiedzenia
na szczęście mój TŻ po wizycie w hodowli forumowej Madziary zaakceptował fakt, że w grudniu najprawdopodobniej nasza rodzina powiększy się o ufoludkaa właściwie ufoludkę i to rudą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuzia115 i 190 gości