Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:Niestety, z tego domku nici. [Koleżanka 'przygarnęła' pseudo-nevkę...]
Zatem Rosen nadal do wzięcia.![]()
villemo5 pisze:Halo!! Czarownice. Będzie pilna sprawa! Gotowość bojowa jest?
To ty zła czarownica jesteśKaprys2004 pisze:Ja mam swojego czarnego kota i kilka czarnych tymczasów, nadam się??
Asia_Siunia pisze:To ty zła czarownica jesteśKaprys2004 pisze:Ja mam swojego czarnego kota i kilka czarnych tymczasów, nadam się??Tylko złe mają czarne
Ja jestem w lepszej sytuacji bo u mnie jeden szary a drygi dymny
czyli taka jestem dobrozła
zależy od potrzeby.
Kaprys2004 pisze:Asia_Siunia pisze:To ty zła czarownica jesteśKaprys2004 pisze:Ja mam swojego czarnego kota i kilka czarnych tymczasów, nadam się??Tylko złe mają czarne
Ja jestem w lepszej sytuacji bo u mnie jeden szary a drygi dymny
czyli taka jestem dobrozła
zależy od potrzeby.
E tam od razu zła: a rudy, dwa bure, dwie krówki to wystarczą na drugą dobrozłą?
villemo5 pisze:No niezłe czary... Ten apel miałam napisać w wątku Czarownic! Jak dorwę tego chochlika, co mi wątki podmieniłA zainteresowane panie zapraszam do wątku własciwego.
Asia_Siunia pisze:villemo5 pisze:No niezłe czary... Ten apel miałam napisać w wątku Czarownic! Jak dorwę tego chochlika, co mi wątki podmieniłA zainteresowane panie zapraszam do wątku własciwego.
a już się tak nakręciłam na czarownicowanie....![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1494 gości