W Tczewie na dworcu gdzie mam przesiadkę, jest super piekarnia z różnymi rodzajami drożdżowek, kawusią, herbatą itp.... ekhm.........

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Pewnie że lubię, staram się unikać bo tuczą.....![]()
W Tczewie na dworcu gdzie mam przesiadkę, jest super piekarnia z różnymi rodzajami drożdżowek ekhm.........
Silverblue pisze:To zazdroszczę Wam tego spotkania i cieszę się razem z Wami
Nooo, coś mi się wydaje że nie uda się uniknąć tych drożdżówek
pibon pisze:Jak jstm w Polsc to jm drozdzowki na okraglo. Najlpsz sa z lokalnj pikarni. Tylko o dobr jagodzianki trudno, bo daja jakis zl quasi jagodowy do srodka zamiast jagod.
jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:To zazdroszczę Wam tego spotkania i cieszę się razem z Wami
Nooo, coś mi się wydaje że nie uda się uniknąć tych drożdżówekpibon pisze:Jak jstm w Polsc to jm drozdzowki na okraglo. Najlpsz sa z lokalnj pikarni. Tylko o dobr jagodzianki trudno, bo daja jakis zl quasi jagodowy do srodka zamiast jagod.
Przede wszystkim będę się starała o pierozki z mięsem z mojej ulubionej "Jadłodajni Dietetyczna". Ania juz wie, jakie są pyszne
Anna2016 pisze:jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:To zazdroszczę Wam tego spotkania i cieszę się razem z Wami
Nooo, coś mi się wydaje że nie uda się uniknąć tych drożdżówekpibon pisze:Jak jstm w Polsc to jm drozdzowki na okraglo. Najlpsz sa z lokalnj pikarni. Tylko o dobr jagodzianki trudno, bo daja jakis zl quasi jagodowy do srodka zamiast jagod.
Przede wszystkim będę się starała o pierozki z mięsem z mojej ulubionej "Jadłodajni Dietetyczna". Ania juz wie, jakie są pyszne
Ooo tak tak, miękkie pierożki + barszczyk, przywiozę pyszną drozdżowkę z kruszonką i lukrem , z Tczewa, są pyszne ze tylko się zajadać
![]()
a drozdżowka to zdrowe ciasto bo....ma jakieś tam witaminy z drożdży, naprawdę
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 42 gości