Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:Nic nie chce jeść trochę podzuubie, nawet smaczków nie chce.
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Gosiu może dobrze byłoby dawać Migotce convalescence support . To wysokokaloryczna odżywka dla kotów po zabiegach operacyjnych lub niejedzących. Zuzia dostawała to jak była w styczniu tak bardzo chora. Rozpuszczalam i podawałam strzykawką.
Ok
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Nic nie chce jeść trochę podzuubie, nawet smaczków nie chce.
o której z nią idziesz ?
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Nic nie chce jeść trochę podzuubie, nawet smaczków nie chce.
o której z nią idziesz ?
To jakiś horror nie ma miejsca i nie chcą nas przyjąć. Musze szukać całodobowych klinik .
Marzenia11 pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Nic nie chce jeść trochę podzuubie, nawet smaczków nie chce.
o której z nią idziesz ?
To jakiś horror nie ma miejsca i nie chcą nas przyjąć. Musze szukać całodobowych klinik .
ja pier...le. Tylko nie książęca, może Gagarina?
Marzenia11 pisze:Mimo wszystko jestem w szoku że wet nie przyjęła swojej pacjentki, po tak ciężkiej operacji..
Gosiagosia pisze:Zjadłahuuurrra
Gosiagosia pisze:Marzenia11 pisze:Mimo wszystko jestem w szoku że wet nie przyjęła swojej pacjentki, po tak ciężkiej operacji..
Naszej lekarki dziś nie było był lekarz dyżurny. Znaleźliśmy fajną lekarkę która kiedyś przyjmowała nas w Ginvecie. Dostała kroplówkę i lek przeciwbólowy.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Marzenia11 pisze:Mimo wszystko jestem w szoku że wet nie przyjęła swojej pacjentki, po tak ciężkiej operacji..
Naszej lekarki dziś nie było był lekarz dyżurny. Znaleźliśmy fajną lekarkę która kiedyś przyjmowała nas w Ginvecie. Dostała kroplówkę i lek przeciwbólowy.
moze cos ją bolało i dlatego nie chciała jeść?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Gosiagosia i 1139 gości