Wiecej takich newsow prosimy!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pibon pisze:Latenko![]()
jolabuk5 pisze:pibon pisze:Latenko![]()
O tak, tak, dobre wieści zawsze ogromnie cieszą! Łateczko, tak trzymaj!![]()
![]()
![]()
Moje niejadki tez dziś ładnie jadły, kochane koteczki![]()
![]()
Słodkich snów![]()
![]()
Anna2016 pisze:Miau, już powoli wracam na moje stałe legowiska. Dziś śpię sobie słodko i tak slodko spalam że nie zauważyłam jak KTOŚ posmarował mi łapkę lekarstem...![]()
![]()
![]()
![]()
Łacia
MalgWroclaw pisze:Anna2016 pisze:Miau, już powoli wracam na moje stałe legowiska. Dziś śpię sobie słodko i tak slodko spalam że nie zauważyłam jak KTOŚ posmarował mi łapkę lekarstem...![]()
![]()
![]()
![]()
Łacia
Ale nie zrzuciłaś, Łaciu? Moja Florka [*] posmarowaną łapką pastą tak machnęła, że pasta znalazła się na suficie.
Anna2016 pisze:jolabuk5 pisze:pibon pisze:Latenko![]()
O tak, tak, dobre wieści zawsze ogromnie cieszą! Łateczko, tak trzymaj!![]()
![]()
![]()
Moje niejadki tez dziś ładnie jadły, kochane koteczki![]()
![]()
Słodkich snów![]()
![]()
DziękujemYi proszę bardzo: od kiedy chodzimy na te zastrzyki to coraz częściej zdarza się że kiedy po nałożeniu do miseczki podaję Łatce jedzenie to ona podchodzi do miseczki z takim dźwiękiem typu mrrrruuuu. Tak robi kot który jest głodny i chce jeść. To jest bardzo miłe i podnosi na duchu, nie zawsze tak jest, ale kiedy z takim "mrraauu" zagląda do miski to cieszy
Sabciu, Usiu cieszymy się że ładnie jadłyście, zrobiłyście Waszej Dużej dobry poranek![]()
![]()
Anna2016 pisze:Miau, już powoli wracam na moje stałe legowiska. Dziś śpię sobie słodko i tak slodko spalam że nie zauważyłam jak KTOŚ posmarował mi łapkę lekarstem...![]()
![]()
![]()
![]()
Łacia
MalgWroclaw pisze:Anna2016 pisze:Miau, już powoli wracam na moje stałe legowiska. Dziś śpię sobie słodko i tak slodko spalam że nie zauważyłam jak KTOŚ posmarował mi łapkę lekarstem...![]()
![]()
![]()
![]()
Łacia
Ale nie zrzuciłaś, Łaciu? Moja Florka [*] posmarowaną łapką pastą tak machnęła, że pasta znalazła się na suficie.
lucas 2014 pisze:Anna2016 pisze:Miau, już powoli wracam na moje stałe legowiska. Dziś śpię sobie słodko i tak slodko spalam że nie zauważyłam jak KTOŚ posmarował mi łapkę lekarstem...![]()
![]()
![]()
![]()
Łacia
![]()
Super kotka
Lucas2014
jolabuk5 pisze:Wpisalam to w wątku Mici, ale tu tez powtórzę, bo warto zobaczyć![]()
Koci Kącik muzyczny![]()
Powinno się połączyć np. te filmiki:
Spróbujcie włączyć je jednocześnie (zaczynając od muzyki), fajny efekt
jolabuk5 pisze:lucas 2014 pisze:Anna2016 pisze:Miau, już powoli wracam na moje stałe legowiska. Dziś śpię sobie słodko i tak slodko spalam że nie zauważyłam jak KTOŚ posmarował mi łapkę lekarstem...![]()
![]()
![]()
![]()
Łacia
![]()
Super kotka
Lucas2014
Lucasku, lubie, jak do nas zaglądasz!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Łacia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 28 gości