Miau Sabciu i Kotki i Ciocie. Jak Wasze śniadania? Jak minęła noc? Ja dziś rano zjadłam tuńczyka z zupka , duża się ucieszyła bo bardzo go lubię a nie chciałam go jeść od tygodnia. Wciera mi ta ohydna pastę w futerko ile da rade....wiec chyba ranek mam niezły. Duża na razie daje mi te pastę i obserwuje....... Dobrego dnia dla Wszystkich moich Przyjaciół Zunia
Zuniu, to świetna wiadomość, że zjadłaś tuńczyka! Może te paskudne pasty jednak pomagają? Ciociu MalgWroclaw, ciociu Gosiagosia dziękuję, że jesteście z nami My dziś ładnie zjedliśmy, a najładniej ja Duża tak powiedziała, bo kotki trochę grymasiły a ja grzecznie wylizałam całe 6 past Miaudobrej środy życzę wszystkim Sabcia
Dobranoc ciociu kwiryno i ciociu MaryLux Dobranoc wszystkie kotki i Ciocie Zuniu, Pralciu - jedzcie Lucasku, jesteś już zdrowy? My dziś pięknie zjedliśmy kolację, a ja mięsko też zjadłam, mniej niż wczoraj, ale zjadłam Sabcia
Lucasku, jesteś już zdrowy? Sabcia[/i][/quote] Jestem zdrowy... chociaz nie zjadlem zadnych antybiotyków. Wyslalem przedwczoraj do Ciebie list. Twoj Lucas
lucas 2014 pisze:Lucasku, jesteś już zdrowy? Sabcia[/i]
Jestem zdrowy... chociaz nie zjadlem zadnych antybiotyków. Wyslalem przedwczoraj do Ciebie list. Twoj Lucas[/quote] Ojej Lucasku! Jaki Ty jesteś wspaniały! Poradziłeś sobie z chorobą sam, bez antybiotyków! Tak się cieszę, że jesteś już zdrowy!!! To czekam na list Sabcia
Zuniu, chciałem siem z Tonom ssolidaryzowaci. Szeby nikt nic nie wiedział to jadłem, tylko trochem mniej. Troszkem mi siem zakaszlało i rodzice zawieźli mnie do pani doktor. Niestety, ona odkryła spisek i teraz muszem jesici pastem na kłaki. Lilo niezadowolony.
Pralciu, niedobrze, że nic nie jesz... Może znowu dostaniesz tabletkę? Zunia też nic dziś nie zjadła i musi jechać do weta. Nie można poczekać do jutra, bo jutro święto i wszystko pozamykane. Lilo, Zunia pewnie sama napisze, ale ona też ma pastę i jej nie lubi, możecie sobie podać łapki.
My zjedliśmy jako-tako. Ja ładnie, ale Kitek skoczył i zderzył się z talerzykiem w ręku Dużej. Sporo jedzenia wylądowało na podłodze, Duża się złościła, że musi to zbierać po całym pokoju i przez to wystraszyła się mini i do teraz siedzi schowana. Reszta kotków ładnie zjadła.
Duża od rana siedzi przy komputerze, bo zamawiała karmę dla kotów cioci Dworcowej i pasty dla mnie Miaudobrego dnia i trzymajcie kciuki za Zunię i za Pralcię, żeby jadły!!! Sabcia