jolabuk5 pisze:MaCiuś sam komputera nie włączy...
Leniwiec, nie kot
Moderator: Estraven
jolabuk5 pisze:MaCiuś sam komputera nie włączy...

Mi też teraz wciskają różne świństwa do pyska czy chcę czy nie chcę. Strasznie jestem tym faktem oburzona, ale podobno ma mi to pomóc, więc Tobie też na pewno pomoże!!
Miciamir.ka pisze:Jeździsz jeszcze MaCiusiu do weta na kroplówki czy już z nimi koniec?
Silverblue pisze:MaCiek, dobrze że jest dobrzeMi też teraz wciskają różne świństwa do pyska czy chcę czy nie chcę. Strasznie jestem tym faktem oburzona, ale podobno ma mi to pomóc, więc Tobie też na pewno pomoże!!
I dziękuję Wam za życzenia kolejnych 19 latMicia
ewkkrem pisze:Tu ja! MaCiuś, leniwiec, dziurkacz, kasownik![]()
Chyba już jest dobrze. Częściej przychodzę na mizianki ale i tak tej dużej małpy się boję. Wciska mi do pysia różne niesmaczne specyfiki. Któregoś, późnego wieczoru, tak niechcącysię zemściłem. Zapolowałem na motylka. Motylek fruwał nad wylegującą się dużą no to miałem fajną trampolinę z jej boczku
. Ale wrzasnęła
Nooo, niby frajdę miałem ale duża ukradła mi motylka i wypuściła przez okno
![]()
Pojutrze będzie się u nas działoNowaki robią imprezkę. Tort już upiekły i myślę, że podzielą się z forumowymi kotkami
Działo się będzie chyba na ich wątusiu
![]()
MaCiuś donoszący

jolabuk5 pisze:MaCiusiu, dzbrze słyszeć, że czujesz się lepiej.
A jaką rocznicę mają Nowaki?
Edit: juz wiem, 7 lat z Dużą! No, to będzie zabawa, Sabcia przyjdzie, jesli będzie się jako-tako czuła!
Silverblue pisze:Dziękuję Jolu, za wskazanie i wątku i oświecenie mnie o co chodzi:). Ciągle jeszcze tyłu rzeczy tutaj nie wiem.
ewkkrem pisze:mir.ka pisze:Jeździsz jeszcze MaCiusiu do weta na kroplówki czy już z nimi koniec?
Oj, Ciociu, na kroplówki jestem skazany prawdopodobnie dożywotnio. Próbowaliśmy zmniejszyć częstotliwość i od razu zrobiło się gorzej. W dalszym ciągu czwartki zarezerwowane dla weta.
MaCiuśSilverblue pisze:MaCiek, dobrze że jest dobrzeMi też teraz wciskają różne świństwa do pyska czy chcę czy nie chcę. Strasznie jestem tym faktem oburzona, ale podobno ma mi to pomóc, więc Tobie też na pewno pomoże!!
I dziękuję Wam za życzenia kolejnych 19 latMicia
Ano, wciskająI kują
I wywożą
.
Może poszukać innych dużych?
MaCiuś

Micia już przy trzeciej wizycie pod rząd bardzo protestowała. No przecież ile można kujów dostać i ile można to cierpliwie znosić! 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], maeria89, Sylwia_mewka i 23 gości