jolabuk5 pisze:Oby się udalo zdobyć nowy lokal!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oby
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Trzeba obserwować. Może to coś przejściowego, przypadkowego...
jolabuk5 pisze:Ojej, biedny Pirat...
A jak Zbój, co z tym bólem przy głaskaniu?
Miałaś dziś pierwszy dzień w nowym obiekcie? I jak, da się wytrzymać?
jolabuk5 pisze:O, to bardzo dobrze! Może miał jakiś skurcz i dlatego wtedy zapłakał?
A jaka to zabawka?
Życzę szybkiego przeniesienia "na kolej", jeśli tam jest łatwiej, albo chociaż bliżej!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
indianeczka pisze:jolabuk5 pisze:O, to bardzo dobrze! Może miał jakiś skurcz i dlatego wtedy zapłakał?
A jaka to zabawka?
Życzę szybkiego przeniesienia "na kolej", jeśli tam jest łatwiej, albo chociaż bliżej!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To jest piszczący kurczakNa początku zbój był zaintrygowany i trochę się bal ale teraz stwierdził że to fajna zabawka.
Nie uwierzysz ale pirat je nareszcie co innego niż animonda carny. Myślałam już że tego nie ruszy a teraz właśnie je.
jolabuk5 pisze:indianeczka pisze:jolabuk5 pisze:O, to bardzo dobrze! Może miał jakiś skurcz i dlatego wtedy zapłakał?
A jaka to zabawka?
![]()
![]()
![]()
![]()
To jest piszczący kurczakNa początku zbój był zaintrygowany i trochę się bal ale teraz stwierdził że to fajna zabawka.
Nie uwierzysz ale pirat je nareszcie co innego niż animonda carny. Myślałam już że tego nie ruszy a teraz właśnie je.
O, to super, cieszę się, że mu się podoba!
I dobrze, że Pirat zdecydował się jeść coś innego niż animondę carny, odmiana zawsze jest wskazana, choćby na moment, kiedy są przejściowe braki konkretnej karmy w sklepie.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ewar pisze:Mam nadzieję, że nie tylko zabawka mu się spodoba, ale i innym zwierzaczkom kocyki się przydadzą. Tobie również.
Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Oby się udalo zdobyć nowy lokal!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Też mocno trzymam kciuki za nowy lokal![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Animus, Google Adsense [Bot], januszek, Lifter, zuza i 416 gości