aga66 pisze:Kotki jedzcie ładnie i nie rozrabiajcie żeby służba nie musiała sprzątać. Felusiu czemu tak mówisz na Dużą?
No bo ciągle gdzieś łazi zamiast się MNĄ zajmować.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga66 pisze:Kotki jedzcie ładnie i nie rozrabiajcie żeby służba nie musiała sprzątać. Felusiu czemu tak mówisz na Dużą?
jolabuk5 pisze:Ciociu mir.ka, Ciociu Aniu, Ciociu-Babciu, dziękuję, że się nade mną użaliłyście, bo Duża to tylko wybrzydzała, że w nocy musi sprzątać![]()
Dziś nawet ładnie jadłyśmy, ja i Usia. Ja to pewnie dlatego, że znów mam serię vecortu, to mi zwykle poprawia apetyt![]()
Duża dziś robiła zakupy w necie - nasze, swoje i dla innych, dopiero skończyła.
A my już po kolacji, na razie sobie śpimy
Może dziś nic się SAMO nie rozleje-rozrzuci-spadnie-podrapie...
Spokojnej nocy wszystkim!
Sabcia
MaryLux pisze:aga66 pisze:Kotki jedzcie ładnie i nie rozrabiajcie żeby służba nie musiała sprzątać. Felusiu czemu tak mówisz na Dużą?
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Ciociu mir.ka, Ciociu Aniu, Ciociu-Babciu, dziękuję, że się nade mną użaliłyście, bo Duża to tylko wybrzydzała, że w nocy musi sprzątać![]()
Dziś nawet ładnie jadłyśmy, ja i Usia. Ja to pewnie dlatego, że znów mam serię vecortu, to mi zwykle poprawia apetyt![]()
Duża dziś robiła zakupy w necie - nasze, swoje i dla innych, dopiero skończyła.
A my już po kolacji, na razie sobie śpimy
Może dziś nic się SAMO nie rozleje-rozrzuci-spadnie-podrapie...
Spokojnej nocy wszystkim!
Sabcia
żeby dzisiaj apetyt dopisywał kotkom![]()
![]()
![]()
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:aga66 pisze:Kotki jedzcie ładnie i nie rozrabiajcie żeby służba nie musiała sprzątać. Felusiu czemu tak mówisz na Dużą?
Może musi zarabiać, Felusiu?
Sabcia
Kotki rano zjadły trochę, teraz znowu spróbuję![]()
Spokojnej soboty!
aga66 pisze:Ale Duża zarabia na swoje jedzonko Felusiu.
MaryLux pisze:aga66 pisze:Ale Duża zarabia na swoje jedzonko Felusiu.
A po co jej jedzenie?
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:aga66 pisze:Ale Duża zarabia na swoje jedzonko Felusiu.
A po co jej jedzenie?
Żeby miała siłę Ci slużyć, Książę Felisiu![]()
Sabcia domyślna
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:aga66 pisze:Ale Duża zarabia na swoje jedzonko Felusiu.
A po co jej jedzenie?
Sabcia domyślna
Ale jej się nie chce służyć!
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:aga66 pisze:Ale Duża zarabia na swoje jedzonko Felusiu.
A po co jej jedzenie?
Sabcia domyślna
Ale jej się nie chce służyć!
To tylko się nie chce, możesz się dopominać, ale jakby nie miala sił, to by nic nie pomogło,
Sabcia
pibon pisze:Dobrze Sabcia prawiszA jak Wam z Usia idzie jedzonko?
I jak sie Lateczka miewa?
Jutro zrobie tortille i zamroze, zeby miec co brac do pracy. Latwiutkie, moze ktos sie tez skusi?
https://thecafesucrefarine.com/best-eve ... tortillas/
pibon pisze:Dobrze Sabcia prawiszA jak Wam z Usia idzie jedzonko?
I jak sie Lateczka miewa?
Jutro zrobie tortille i zamroze, zeby miec co brac do pracy. Latwiutkie, moze ktos sie tez skusi?
https://thecafesucrefarine.com/best-eve ... tortillas/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, Silverblue i 46 gości