Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ano. Jestem matką siedmiorga ofutrzonych dzieci <ikonka puchnąca z dumy>Femka pisze:Lemoniada myśli, że wszyscy tak jak ona, w tym wieku już z gromadką potomstwaAdrianapl pisze:ale chyba nie az tak
Nie bardzo wiem jak. Chcesz otrzymać zdjęcie rentgenowskie mojej macicy?Femka pisze:udowodnijLemoniada pisze:Ni sztuki nie mam i mieć nie chcę. Dzieci, brrr...
Femka pisze:Przed chwilą wróciłam z apteki zaopatrzona w fervex, wapno z wit. C i rutinoskorbin. No niech mi tylko grypsko coś miauknie teraz, to rozwalę
Femka pisze:Dziewczyny, chora jestem. Chyba silne przeziębienie albo grypa. Spokojnie, nic mi nie będzie. Tylko mi się gile z nosa leją.
Noże ostrzę jak zwykle na Szczypiorki.
Z potwierdzeniem notarialnym, że to Twoja macicaLemoniada pisze:Nie bardzo wiem jak. Chcesz otrzymać zdjęcie rentgenowskie mojej macicy?Femka pisze:udowodnijLemoniada pisze:Ni sztuki nie mam i mieć nie chcę. Dzieci, brrr...
moś pisze:Femka pisze:Dziewczyny, chora jestem. Chyba silne przeziębienie albo grypa. Spokojnie, nic mi nie będzie. Tylko mi się gile z nosa leją.
Noże ostrzę jak zwykle na Szczypiorki.
sie kuruj femus i nie ostrz juz tych nozy
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, aga66, zuzia115 i 1166 gości