bazylica pisze:kalair pisze:O, widzisz Bazylica,to tak jak ja!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mni marzy sie taki ogród jak w "Tajemniczym ogrodzie" z takimi kątami gdzie np jest huśtawka w cichym zakamarku, z takim większym oczkiem wodnym z kładkąkalair pisze:bazylica pisze:kalair pisze:O, widzisz Bazylica,to tak jak ja!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bazylica pisze:mni marzy sie taki ogród jak w "Tajemniczym ogrodzie" z takimi kątami gdzie np jest huśtawka w cichym zakamarku, z takim większym oczkiem wodnym z kładkąkalair pisze:bazylica pisze:kalair pisze:O, widzisz Bazylica,to tak jak ja!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kinga w. pisze:To ja już zostanę przy małym domku z poddaszem, z niewielkim sadem na końcu ogrodu, z tarasem przy domu... i do tego dupny garaż!
kinga w. pisze:To ja już zostanę przy małym domku z poddaszem, z niewielkim sadem na końcu ogrodu, z tarasem przy domu... i do tego dupny garaż!
maciejowa pisze:kinga w. pisze:To ja już zostanę przy małym domku z poddaszem, z niewielkim sadem na końcu ogrodu, z tarasem przy domu... i do tego dupny garaż!
Ja tez, ja tez! Bez sadu moze byc. Z trawa i dwoma drzewami, zeby bylo gdzie hamak rozwiesic. Ale garaz byc musi. Nawet jesli ma byc dupny.
kalair pisze:kinga w. pisze:To ja już zostanę przy małym domku z poddaszem, z niewielkim sadem na końcu ogrodu, z tarasem przy domu... i do tego dupny garaż!
JAKI?!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 70 gości