Mam propozycję czysto techniczną.
W ogłoszeniu jest użyte słowo "wczoraj" - myślę, że lepiej zmienić to na "w poniedziałek".
Te ogłoszenia nie były rozklejane tylko wczoraj i myślę, że będą rozklejane dopóki Tosia się nie znajdzie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anja pisze:redaf pisze:bananowy_kot pisze:ilecę spac
Zamiast szukać Tosi?
Biedna kota.
Po w/w ikonce wycofuję sumę jaką zapłacić byłabym skłonna
coz, latwo przyszlo, latwo poszlo...
nie rozumiem tylko, po coz byly te deklaracje?
joshua_ada pisze:Mam propozycję czysto techniczną.
W ogłoszeniu jest użyte słowo "wczoraj" - myślę, że lepiej zmienić to na "w poniedziałek".
Te ogłoszenia nie były rozklejane tylko wczoraj i myślę, że będą rozklejane dopóki Tosia się nie znajdzie.
doskonale wiem, ze to jest watek Tosi i stwierdzam, ze Twoje zalecenia nie powinny byc kierowana wylacznie do mnie, widze, ze nie tylko moja uwage przykulo owo stwierdzeniemissheadlong pisze:Anja pisze:redaf pisze:bananowy_kot pisze:ilecę spac
Zamiast szukać Tosi?
Biedna kota.
Po w/w ikonce wycofuję sumę jaką zapłacić byłabym skłonna
coz, latwo przyszlo, latwo poszlo...
nie rozumiem tylko, po coz byly te deklaracje?
Anja, z całym szacunkiem, jeśli czegoś nie rozumiesz, to najpierw spróbuj zrozumieć, a później kontynuuj przepychanki, ale tam, gdzie jest na to miejsce. to wątek dla Tosi.
joshua_ada pisze:Piesia koleżanki się znalazła, więc skupię się teraz na Tosi.
Właśnie drukuję ogłoszenia. Będę tam po ok.18.00 - porozklejam i porozglądam się.
Cały czas kciuki za Tosieńkę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Anja pisze:moze takze by umiescic ogloszenie na zaginieciu Tosi na jakis portalach w necie? szukam wlasnie czy istnieje jakis zwiazany ze Sluzewiem nad Dolinka (bo to ta okolica), i na razie bezskutecznie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 49 gości