Szarutka i Kawon się kochają;-) Zostają razem;-))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 21, 2008 18:41

:dance: Bardzo się cieszę gabwika, że Szarutka trafiła do Ciebie :D
Mam nadzieję, że adopcja się powiedzie i kicia szybko Was pokocha i będzie z Wami szczęśliwa :D Dziękuję, że poczekałaś na nią i dałaś jej szansę na nowe, wspaniałe życie, jesteś aniołem! :aniolek:

Kawon i Martka, Wam dziękuję bardzo za opiekę nad Szarutką. Ja od początku wiedziałam, że kicia jest cudowna i musi znaleźć domek :D
Rozumiem, że mogę już wycofywać ogłoszenia ze stron www? a może nie będę zapeszać.... poczekamy jeszcze na wiadomościod gabwiki jak kicia się zaklimatyzowała :)

Gabwika, czekamy na newsy od Ciebie i trzymamy wszyscy kciuki :D

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt lis 21, 2008 19:39

Agness78 pisze::dance: Bardzo się cieszę gabwika, że Szarutka trafiła do Ciebie :D
Mam nadzieję, że adopcja się powiedzie i kicia szybko Was pokocha i będzie z Wami szczęśliwa :D Dziękuję, że poczekałaś na nią i dałaś jej szansę na nowe, wspaniałe życie, jesteś aniołem! :aniolek:

Kawon i Martka, Wam dziękuję bardzo za opiekę nad Szarutką. Ja od początku wiedziałam, że kicia jest cudowna i musi znaleźć domek :D
Rozumiem, że mogę już wycofywać ogłoszenia ze stron www? a może nie będę zapeszać.... poczekamy jeszcze na wiadomościod gabwiki jak kicia się zaklimatyzowała :)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Pt lis 21, 2008 19:46

Agness78 pisze::dance: Bardzo się cieszę gabwika, że Szarutka trafiła do Ciebie :D

Aniołem nie jestem bo nawet się szczypałam i czuję ból, czyli żyję, no a poza tym ja lubię jednak jak jest ciepło :twisted:
:crying: najgorsze w tym wszystkim że tydzień tak długo trwa,
ale tak jak pisała wcześniej Kawon kicia będzie gotowa na przeprowadzkę do nas jak będzie zdrowe uszko, czyli czekamy,

gabwika

Od: Pon lis 17, 2008 15:56

Post » Pt lis 21, 2008 20:17

:D :D :D
Za chwilę kończy się allegro, cieszę się, że nie muszę go już ponawiać :dance:
Obrazek Obrazek Obrazek
Moja mała Lolunia 07.03.2009 [']

Monisek

Od: Śro gru 27, 2006 13:15

Post » Pt lis 21, 2008 21:12

czekamy na zdjęcia szczęśliwej kici :P :P :P

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Pt lis 21, 2008 22:31

Luspa pisze:czekamy na zdjęcia szczęśliwej kici :P :P :P
:D
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Post » Sob lis 22, 2008 0:29

Nawet nie wiecie jak strasznie się cieszę że Szarutka znalazła domek :D :D :D Kibicowałem jej od samego początku. Ale i się zasmuciłem troszkę, bo w ubiegłą niedzielę obiecałem sobie w duchu że jesli jeszcze przez tydzień Szarutka nie znajdzie domu to ją wezmę do siebie. Nie przewidywałem w ogóle na razie dokocenia ale stwierdziłem że dla niej zrobię wyjątek, że jestem jej to winien. Dlaczego? - zapytacie. Bo od nas się zaczęła jej historia. Bedąc przejazdem we Wrocławiu znaleźliśmy ją na ulicy Grunwaldzkiej i "sprzedaliśmy" ją Martce. I w ten sposób Szarutka wypłynęła na "miauowe"salony. I w tym miejscu chciałbym bardzo gorąco podziękować Marcie za zajęcie się kicią na ulicy i Kawon za opiekę i poprowadzenie Szarutki do wyzdrowienia. Wierzę że Szarutka będzie miała u Gabwiki najlepszy domek pod słońcem. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Sob lis 22, 2008 20:06

piotr568 pisze:Nawet nie wiecie jak strasznie się cieszę że Szarutka znalazła domek :D :D :D Kibicowałem jej od samego początku. Ale i się zasmuciłem troszkę, bo w ubiegłą niedzielę obiecałem sobie w duchu że jesli jeszcze przez tydzień Szarutka nie znajdzie domu to ją wezmę do siebie. Nie przewidywałem w ogóle na razie dokocenia ale stwierdziłem że dla niej zrobię wyjątek, że jestem jej to winien. Dlaczego? - zapytacie. Bo od nas się zaczęła jej historia. Bedąc przejazdem we Wrocławiu znaleźliśmy ją na ulicy Grunwaldzkiej i "sprzedaliśmy" ją Martce. I w ten sposób Szarutka wypłynęła na "miauowe"salony. I w tym miejscu chciałbym bardzo gorąco podziękować Marcie za zajęcie się kicią na ulicy i Kawon za opiekę i poprowadzenie Szarutki do wyzdrowienia. Wierzę że Szarutka będzie miała u Gabwiki najlepszy domek pod słońcem. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Post » Nie lis 23, 2008 23:15

Przygotowania do przyjęcia Szarutki do naszego domku trwają :D
na dzień dzisiejszy mamy kuwetę, żwirek Benio, miseczkę jedną podwójną, suchą karmę: Purina ONE sterilcat oraz Perfect fit active,
mamy multum piłeczek do kocich szaleństw
a i odnalazł nam się transporter wiklinowy ale coś zamknięcie uszkodzone i albo uda się to naprawić albo rozpatrzymy zakup nowego
musimy dokupić miseczkę na wodę, zorganizować drapak
no i nie wiem co jeszcze, proszę o podpowiedzi witaminy?-jakie? kocimiętka? rękawica do głaskania-czesania czy szczotka, a może jeszcze coś co mi teraz nie przychodzi na myśl, a i mokra karma - jaka?

ja czytałam kocie ABC ale im więcej czytam tym mniej wiem :oops:

:cat3:

gabwika

Post » Pon lis 24, 2008 8:11

gabwika pisze:
ale tak jak pisała wcześniej Kawon kicia będzie gotowa na przeprowadzkę do nas jak będzie zdrowe uszko, czyli czekamy,

W środę/ czwartek planuję wyjście do weta, zrobimy uszy oraz ostateczny przegląd przedadopcyjny.

Wygląda na to, że kolejny weekend Szarusia spędzi już w nowym domu :kitty:

Kawon5

Od: Śro sty 30, 2008 13:02

Post » Pon lis 24, 2008 15:02

Kawon5 pisze:
gabwika pisze:

W środę/ czwartek planuję wyjście do weta, zrobimy uszy oraz ostateczny przegląd przedadopcyjny.

:kitty: :dance: :dance2: :kitty:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Post » Pon lis 24, 2008 18:31

Kawon5 pisze:
gabwika pisze:

Nowy weekend nowy domek tralalalala :lol:
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Pon lis 24, 2008 18:40

martka pisze:
Kawon5 pisze:
gabwika pisze:

Nowy weekend nowy domek tralalalala :lol:
:D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Post » Wto lis 25, 2008 15:46

dopiero wtorek :roll:
albo już wtorek :surprise:

Kawon daj mi proszę znać na PW kiedy i gdzie byśmy mogli zgłosić się po odbiór Szarusi, jak by Tobie najlepiej pasowało

gabwika

Post » Śro lis 26, 2008 8:38

już środa :lol:
Jeszcze kilka dni i kicia będzie u Ciebie :D
Trzymam kciuki za udaną adopcję :)

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

[poprzednia][następna]