MarciaMuuu pisze:bry Zor-Pilp-Cosie![]()
Ale nie daliscie Dużej pospać, co?
Cześć
Duża spała jak kamień, ciężko było ją wybudzić
Zorek
Moderator: Estraven
MarciaMuuu pisze:bry Zor-Pilp-Cosie![]()
Ale nie daliscie Dużej pospać, co?
Avian pisze:Hejka Zorek, Pulpi i CorazWiększeCoś![]()
Mnie wczoraj wieczorem coś napadło i chciałem tylko biegać i biegać jak opętanyNawet jakąś myszkę po drodze złapałem w zęby
... i uszczypłem Agate w ...![]()
A Duża tak na mnie dziwnie patrzyła ... pewnie znów jej w głowie świta pomysł wywiezienia mnie do doktorki![]()
Gagat trochę szalony
Iskropka pisze:Cześć Zorku i Pulpetku!
Dorota pisze:Mereth pisze:[Wiadomo, na szczęście byłam tak zmęczona, że raz dwa zasnęłam, nawet nie wiem czy koty potem jeszcze szalały![]()
![]()
![]()
![]()
Dorota pisze:Byly grzeczne![]()
Mru
Mereth pisze:Dorota pisze:Mereth pisze:[Wiadomo, na szczęście byłam tak zmęczona, że raz dwa zasnęłam, nawet nie wiem czy koty potem jeszcze szalały![]()
![]()
![]()
![]()
Mru
Mru jak zwykle masz rację![]()
![]()
![]()
Zorek
Dorota pisze:Mereth pisze:Dorota pisze:Mereth pisze:[Wiadomo, na szczęście byłam tak zmęczona, że raz dwa zasnęłam, nawet nie wiem czy koty potem jeszcze szalały![]()
![]()
![]()
![]()
Mru
![]()
![]()
Zorek
Tak![]()
A gdzie Pulpi?
Mru zaniepokojony
Mereth pisze:Dorota pisze:Mereth pisze:Dorota pisze:Mereth pisze:[Wiadomo, na szczęście byłam tak zmęczona, że raz dwa zasnęłam, nawet nie wiem czy koty potem jeszcze szalały![]()
![]()
![]()
![]()
Mru
![]()
![]()
Zorek
Tak![]()
A gdzie Pulpi?
Mru zaniepokojony
Pulpi się schował dziś za drzwi ( taki mamy schowek pod stolikiem ), Duża go wołała i nie mogła znaleźć, sprawdzała w każdym kącie![]()
Dopiero potem wpadła na to, że może tam jest a on sobie siedział i w ogóle nie miaukał jak go wołała![]()
Zorek sprawozdawca![]()
No co? Sobie usiadłem pod stolikiem i tak siedziałem, co się będę odzywał skoro mi tam dobrze było![]()
![]()
Pulpi
Dorota pisze:Mereth pisze:[Wiadomo, na szczęście byłam tak zmęczona, że raz dwa zasnęłam, nawet nie wiem czy koty potem jeszcze szalały![]()
![]()
![]()
Byly grzeczne![]()
Mru
MarciaMuuu pisze:Zdrowy kot to kot podejrzany
Dorota pisze:Mereth pisze:Dorota pisze:Mereth pisze:Dorota pisze:Mereth pisze:[Wiadomo, na szczęście byłam tak zmęczona, że raz dwa zasnęłam, nawet nie wiem czy koty potem jeszcze szalały![]()
![]()
![]()
![]()
Mru
![]()
![]()
Zorek
Tak![]()
A gdzie Pulpi?
Mru zaniepokojony
Pulpi się schował dziś za drzwi ( taki mamy schowek pod stolikiem ), Duża go wołała i nie mogła znaleźć, sprawdzała w każdym kącie![]()
Dopiero potem wpadła na to, że może tam jest a on sobie siedział i w ogóle nie miaukał jak go wołała![]()
Zorek sprawozdawca![]()
No co? Sobie usiadłem pod stolikiem i tak siedziałem, co się będę odzywał skoro mi tam dobrze było![]()
![]()
Pulpi
![]()
Ufff...
Jasne - masz niezbywalne prawo siedziec, gdzie Ci dobrze.
I odzywac sie nie masz obowiazku.
Mru adwokat
czarna.wdowa pisze:Ja też czasami udaje że mnie nie ma
dobrze popatrzeć że Duzi się jednak o nas troszczą
i wbrew pozorom potrzebna im nasza obecność![]()
Simbo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter i 9 gości