» Pon lis 10, 2008 15:25
Wiedziałem, że ktoś tak napisze- Biedny Gapcio. Ten biedny Gapcio to jakiś terminator-dominator. Chyba go nazwę Gapcio - niezniszczalny. Jego rozkład dnia to - jedzenie , spanie, wydalanie no i zabawa, a najlepiej to myślenie nad tym jak tu przywalić Mruczkowi i Gapciowi. Chyba zostanie w końcu Wodzem tego stada, Mruczek jako najstarszy zostanie Radą Seniorów a Gucio- pospólstwem łupionym przez VIP-ów.
Biedny to jest Gucio, na nim najbardziej odbija się ta walka z tasiemcem, zresztą swoje pierwsze odrobaczenie też bardzo odchorował. Wydaje się niby w porządku, ale mam takie odczucie że coś jest nie tak, nie potrafię powiedziec co, no i te jego kupki często wodniste. Ostatnio bardzo tęsknił, bo żona była w szpitalu, nie spodziewałem się że po tak krótkim pobycie u nas on tak będzie tęsknił. A wogóle to jest biedny, Gapcio go atakuje, Mruczek jak oberwie od Gapcia to w odwecie goni Gucia, A jak ja chcę Gucia pocieszyć i przytulić to wtedy oberwę od Gucia, bo on nie jest kotem ani nakolankowym, ani naręcznym