kalair pisze:Jakie zdjątka masz na myśli?
Np takie jak u mnie na 5 stronie. Bo te to moja Ciocia Haneczka kiedyś tam umieściła a moja Duża nie umie a ja mam dużo śmiesznych zdjęć
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Jakie zdjątka masz na myśli?
Iskropka pisze:kalair pisze:Jakie zdjątka masz na myśli?
Np takie jak u mnie na 5 stronie. Bo te to moja Ciocia Haneczka kiedyś tam umieściła a moja Duża nie umie a ja mam dużo śmiesznych zdjęć
kalair pisze:Iskropka pisze:kalair pisze:Jakie zdjątka masz na myśli?
Acha! No to Duża od Kropci-słuchaj![]()
Iskropko, musisz zdjęcia wgrać na serwer-np. do fotosika. Wpisujesz w googlach fotosik, i się pokaże.. Tam już Ci pójdzie bez problemu. Kopmresujesz do np 400, ewentualnie 600 px, (też się wyświetli po wgraniu), i potem wstawiasz na forum. Czyli-klikasz img-nad wiadomoscią, kopiujesz link do zdjęcia, i jeszcze raz img. Gotowe.
Iskropka pisze:kalair pisze:Iskropka pisze:kalair pisze:Jakie zdjątka masz na myśli?
Acha! No to Duża od Kropci-słuchaj![]()
Iskropko, musisz zdjęcia wgrać na serwer-np. do fotosika. Wpisujesz w googlach fotosik, i się pokaże.. Tam już Ci pójdzie bez problemu. Kopmresujesz do np 400, ewentualnie 600 px, (też się wyświetli po wgraniu), i potem wstawiasz na forum. Czyli-klikasz img-nad wiadomoscią, kopiujesz link do zdjęcia, i jeszcze raz img. Gotowe.
UFFFF to chyba trudne. Bardzo Ci dziękuję. Spróbuję ją zagonić do komputera ale to pewnie nie uda się dzisiaj
Widziałam! Teraz to już pestka!Iskropka pisze:Zobacz na post powyżej. Na dzisiaj to koniec. Kurs udoskonalający później!Uf
kalair pisze:Widziałam! Teraz to już pestka!Iskropka pisze:Zobacz na post powyżej. Na dzisiaj to koniec. Kurs udoskonalający później!Uf![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1400 gości