Moderator: Estraven
Beliowen pisze:Jesli Eve i Nemo uznaja nasz dom za dobry.
Eve jest za niego odpowiedzialna i ma doswiadczenie, dlatego uznam kazda jej decyzje, bo wiem, ze bedzie podyktowana dobrem Nemo.
Ale bardzo, bardzo chcemy.
Beliowen pisze:Jesli Eve i Nemo uznaja nasz dom za dobry.
Eve jest za niego odpowiedzialna i ma doswiadczenie, dlatego uznam kazda jej decyzje, bo wiem, ze bedzie podyktowana dobrem Nemo.

Mysza pisze:No to chyba rozciągniemy zasięg MT i na Ząbki
Znaczy - chodzi Ci o doszczętne rozpieszczenie i rozpaskudzenie szkodników, tak by dobry dom stał na głowie i był jedną wielką kocią zabawką?Beliowen pisze: I chce korzystac z doswiadczen innych, zeby moim kotom podniesc standard zyciowy
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.ziemowit pisze:Znaczy - chodzi Ci o doszczętne rozpieszczenie i rozpaskudzenie szkodników, tak by dobry dom stał na głowie i był jedną wielką kocią zabawką?Beliowen pisze: I chce korzystac z doswiadczen innych, zeby moim kotom podniesc standard zyciowyTo jest bardzo słuszny cel.
![]()
Ech, trolle mają mały zasięg i sa mało popularne jako domowe zwierzątka, zatem tą trollową robote muszą wykonać koty... Straszna to odpowiedzialność spadła na te małe, puchate istotki.Beliowen pisze: Nie wiem, czy moj dom moze byc JESZCZE BARDZIEJ kocia zabawka
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.ziemowit pisze:Ech, trolle mają mały zasięg i sa mało popularne jako domowe zwierzątka, zatem tą trollową robote muszą wykonać koty... Straszna to odpowiedzialność spadła na te małe, puchate istotki.
Ania z Poznania pisze:Beliowen pisze:Jesli Eve i Nemo uznaja nasz dom za dobry.
Czyżby los się coraz bardziej uśmiechał do Nemusia?
Zdrowiej kotku szybko, przekonałeś się już że warto jednak żyć, teraz masz już żyć dla kogo!
!!!

Sin pisze:Beliowen pisze:Jesli Eve i Nemo uznaja nasz dom za dobry.
![]()
![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], włóczka i 29 gości