Kreska też ma taki. Poza tym więcej plam na zadku i łebetynce, a do tego brudny nosek czyli piaskową kreskę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Atta pisze:
Kreska też ma taki. Poza tym więcej plam na zadku i łebetynce, a do tego brudny nosek czyli piaskową kreskęA teraz coś jej dolega... Mimo dobrych badań krwi trzeba pogrzebac głębiej, bo utrzymuje sie biegunka. Jakie to przykre ,gdy nasze zwierza chorują
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:Kotina pisze:mir.ka pisze:
Tak przeważnie każdy posiłek u nas wygląda. Chyba, że kotki życzą sobie , żeby im miseczkę podać tam gdzie akurat śpią.
Ooo, już mi lepiej. Myslałam, że tylko ja az tak rozpieszczam swoje koty![]()
![]()
![]()
Więcej jest tu takich rozpuszczających swoje koty
Atta pisze:
Kreska też ma taki. Poza tym więcej plam na zadku i łebetynce, a do tego brudny nosek czyli piaskową kreskęA teraz coś jej dolega... Mimo dobrych badań krwi trzeba pogrzebac głębiej, bo utrzymuje sie biegunka. Jakie to przykre ,gdy nasze zwierza chorują
Silverblue pisze:Atta pisze:
Oj bardzo przykre. Oby udało się szybko znaleźć przyczynę i Kreska wyzdrowiała
A Tosia niech wrobelków nie straszy
Silverblue pisze:Tosia przyłapana na gorącym uczynku dyplomatycznie sobie odchodzi
MaryLux pisze::201461![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:Tosia przyłapana na gorącym uczynku dyplomatycznie sobie odchodzi
No bo co ma zrobić, jak ją straszą wołaniem z okna?I od razu wszystkie ptaszki wiedzą, że Tosia jest w pobliżu
Gosiagosia pisze:https://zapodaj.net/plik-CL47kngouE
Ptaszki z Buska Zdrój bardzo mądre od razu wiedziały ze idę do parku.
mir.ka pisze:Katia K. pisze:[...]
Wcale nie musisz nic kończyć, wstawiaj co chcesz, fajnie się te Twoje filmiki ogląda, ja to tylko zdjęcia robię, choć są takie sytuacje, ze na filmie wyglądałyby lepiej.
Moze odezwie się znawczyni ptaków i zidentyfikuje te co u mnie bywają.
Dziękuję w imieniu ElenkiWłaśnie przed chwilą znowu kaszlała
Katia K. pisze:mir.ka pisze:Katia K. pisze:[...]
Wcale nie musisz nic kończyć, wstawiaj co chcesz, fajnie się te Twoje filmiki ogląda, ja to tylko zdjęcia robię, choć są takie sytuacje, ze na filmie wyglądałyby lepiej.
Moze odezwie się znawczyni ptaków i zidentyfikuje te co u mnie bywają.
Dziękuję w imieniu ElenkiWłaśnie przed chwilą znowu kaszlała
Mieszkając w Parku (coraz bliżej "rewitalizacji", z 450 wg inwentaryzacji sprzed 3 lat drzew do wycięcia przeznaczono na pewno 62dobrze, że mnie tam już nie ma, ciężko byłoby mi ten czas siekierezady przetrwać, już raz musiałam na to patrzeć, kiedy dorzynali drzewa po burzowej masakrze i przy okazji usunęli kilka ocalałych z downburstu...), miałam co chwilę sytuację wartą udokumentowania. Teraz jest tego zdecydowanie mniej. Tu amator nasionek trawy, mocno wtedy padało, ostatni deszcz w Lublinie, poniedziałek tydzień temu - przydałby się taki znowu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 68 gości