Moderator: Estraven
Hana pisze:Wiosenne njusy celinkowe
Pazurków (w przednich łapkach) jeszcze nie ogarnęłam. One odrastają szybciej, niż ja się do nich skradam.![]()
Za to z kupą jest lepiej (cicho... żeby nie zapeszyć). Kicia je namoczony suchy Purizon (ryba) z dodatkiem psyllium.
Jak długą kupę może robić 4-kilogramowy kot? 20cm+![]()
Minutnik nami rządzi.
Chrupki namaczam przez 10 minut i na tyle nastawiam minutnik w kuchni. Celinka waruje przy nim i odlicza cyk-cyk.
Na dźwięk dzwonka podrywa się jak szalona i woła jeść!!
No właśnie... ale ja czasem potrzebuję nastawić minutnik na moje (moje!) jedzenie.
I Celinka wtedy głupieje, nie wie co się dzieje, pilnuje minutnika, a chrupek ni mo...
Czy mam oddać minutnik w całkowite władanie Celinki, a moje karfofle gotować "na oko", coby kotkowi w łepku nie mieszać?
Hana pisze:Już wiem, że walka z Celinką o stół w pokoju nie będzie łatwa. Położę się na stole i co mi zrobisz.![]()
Zdejmuję - wraca - zdejmuję - wraca - ...
Po ilu iteracjach z honorem przegrać?
Hana pisze:Parazytologia:
Pasożyty jelitowe (-)
Giardia (Ag) (-)
Cryptosporidium (Ag) (-)
Jak radzicie, o co pytać weta na najbliższej wizycie?
Karma dla kota, alergia, badanie krwi...? Oj chyba wymyślam na zapas.
jolabuk5 pisze:Taka śliczna trikolorka m prawo mieć kaprysy i trudny charakter!
Wojtek pisze:W telefonie komórkowym powinnaś mieć minutnik (jako jedna z funkcji zegara) - ten może być Twój.
Falka pisze:[...]Ja gram w tę grę z Lucjuszem. Gra dotyczy blatu w kuchni. Stoły odpuściłam 50 lat temu[...]
Falka pisze:[...]Celinka jest boskaMasz mizialca
I trikolorkę a wiadomo, że szylkretki i trikolorki kochają najmocniej. Będziecie razem szczęsliwe
jolabuk5 pisze:I jak nowe zabawki? Znalazły uznanie?
Hana pisze:DagaJak fajnie, że tu trafiłaś!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Blue, Google [Bot], Hana, muza_51, Paula05 i 481 gości