Anna2016 pisze:Mniauuuuuu
Zunia
Co tam, córeczko?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Mniauuuuuu
Zunia
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Jak Lusia i mój Braciszek?![]()
Sabcia
Sabulko, skoro Kolumb to Twój brat, to czy ja jestem twoją mamą?
L.
Też się zastanawiałam Lusiu... Ja mam 13 lat, a Ty? Z wyglądu jesteśmy trochę podobne..![]()
Sabcia
No, ja mam 16, Kolumb 13
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Jak Lusia i mój Braciszek?![]()
Sabcia
Sabulko, skoro Kolumb to Twój brat, to czy ja jestem twoją mamą?
L.
Też się zastanawiałam Lusiu... Ja mam 13 lat, a Ty? Z wyglądu jesteśmy trochę podobne..![]()
Sabcia
No, ja mam 16, Kolumb 13
To mogłabyś być moją MamusiąA chcesz?
![]()
Sabcia
MaryLux pisze:Anna2016 pisze:Mniauuuuuu
Zunia
Co tam, córeczko?
Anna2016 pisze:MaryLux pisze:Anna2016 pisze:Mniauuuuuu
Zunia
Co tam, córeczko?
Ojej jak cudownie jest kiedy ktoś mówi do mnie : córeczko![]()
![]()
![]()
![]()
Zunia
jolabuk5 pisze:To Zunia też jest Twoją Córeczką? No to w tej sytuacji my z Zunią jesteśmy siostrami! Ale się porobiło![]()
Sabcia
jolabuk5 pisze:To Zunia też jest Twoją Córeczką? No to w tej sytuacji my z Zunią jesteśmy siostrami! Ale się porobiło![]()
Sabcia
Anna2016 pisze::ryk:jolabuk5 pisze:To Zunia też jest Twoją Córeczką? No to w tej sytuacji my z Zunią jesteśmy siostrami! Ale się porobiło![]()
Sabcia
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Ekhm... Zastanawiam się czy Lusia już się nie pogubiła w ilości swoich dzieci![]()
I co na to Drops?
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ekhm... Zastanawiam się czy Lusia już się nie pogubiła w ilości swoich dzieci![]()
I co na to Drops?
Nie pogubiłam się!!!!
I Drops o tym wie, bo wszystkie dzieci mam z nim
Anna2016 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ekhm... Zastanawiam się czy Lusia już się nie pogubiła w ilości swoich dzieci![]()
I co na to Drops?
Nie pogubiłam się!!!!
![]()
![]()
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ekhm... Zastanawiam się czy Lusia już się nie pogubiła w ilości swoich dzieci![]()
I co na to Drops?
Nie pogubiłam się!!!!
mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ekhm... Zastanawiam się czy Lusia już się nie pogubiła w ilości swoich dzieci![]()
I co na to Drops?
Nie pogubiłam się!!!!
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości