Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Fituś - dziadek Fitus - czyżby psinka urosła, bo łapka mu sie nie mieści na posłanku ?![]()
![]()
biedne psiątko, żeby nie miał porządnego spanka na stare lata
Kotina pisze:mir.ka pisze:Fituś - dziadek Fitus - czyżby psinka urosła, bo łapka mu sie nie mieści na posłanku ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oj, ma, aż za dużo i sam nie wie, które wybrac ... ale zdecydowanie, czym ciaśniejsze tym lepsze![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:Kotina pisze:mir.ka pisze:Fituś - dziadek Fitus - czyżby psinka urosła, bo łapka mu sie nie mieści na posłanku ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oj, ma, aż za dużo i sam nie wie, które wybrac ... ale zdecydowanie, czym ciaśniejsze tym lepsze![]()
to taki kotopies
jolabuk5 pisze:Fajnt wnusioI fajne te fitusiowe miejscówki
SabaS pisze:Fituś jest szczęściarzem, gdybys nie miala kotów, to nie mialby tylu miejscówek do wyboru
Kwiaty piękne, fota z wnusiem super. Duży już jest chlopczyk z niego
Kotina pisze:Kończy mi sie laba .... Córka wraca do pracy, a my do, co najmniej wrzesnia, bedziemy spedzać czas z wnuczkiem
Chyba, że uda sie skombinowac jakiś wakacyjny wyjazd, ale to bedzie trudne w tym roku![]()
Kotinowo spokojnie odpoczywa i łaskawie pozwala się obsługiwać![]()
![]()
Dziunieczka![]()
Tosia![]()
![]()
![]()
Tysia ze swoją przybraną córką![]()
![]()
Tolcia - jestem bardzo dłuugim kotkiem![]()
![]()
Tymon odpoczywa przed czyszczeniem paszczy, które czeka go w środę - prosimy o kciuki![]()
![]()
Tilka i jej piękne, błyszczące futerko![]()
Ciepło się zrobiło i Fituś od razu zrezygnował ze swoich oraz kocich posłanek![]()
Uwielbiam bez, a przemili i bardzo wyrozumiali sąsiedzi przywożą mi bukiety lilaka, gdy tylko są na działce .... "Jak dobrze mieć sąsiada"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 79 gości