Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kotina pisze:Nasze psy - ON-ki - nie bały się fajerwerków, mąż uczył je od małego.
Ale Fitus boi się panicznie, od wielu lat spedzam Sylwestra w Fitusiem w łazience, gdzie dodatkowo puszczam jeszcze muzykę
Do 23-23.30 jakoś siedzi, bidulek, ze mną przy głosno grającym TV, ale potem bunkrujemy się w łazience
Co roku psina gorzej słyszy, więc co rok trochę wcześniej moge się połozyć spać ... 2017 - koło g. 2.40, 2018 - koło 1.30, zobaczymy jak będzie w tym roku ...
kwiryna pisze:Nie cierpię fajerwerków. Właśnie przez zwierzęta. Zwłaszcza ptaki, które giną za strachuMieszkam w okolicy gdzie jest dużo pieknych ptaków, a czas sylwestrowy jest okropny
Kuri nie boi się, Też nawet lubi patrzeć, nie wiem jak Pika.
ewar pisze:U nas fajerwerków nie będzie, prezydent to obiecał w zeszłym roku. Wtedy było za późno odwołać imprezę, ale w tym roku będą tylko lasery. Fajnie, ale i tak będzie mnóstwo idiotów, którzy będą odpalać petardy.
Biedna EmiGosia, widziałam na psim forum, albo gdzieś tam, że pomaga zawiązanie psu szala wokół ciała.
https://www.rmfmaxxx.pl/news/trik,tag.html
http://milifamily.pl/bandazowanie-psa-sylwestra-sens/
Gosiagosia pisze:kwiryna pisze:Nie cierpię fajerwerków. Właśnie przez zwierzęta. Zwłaszcza ptaki, które giną za strachuMieszkam w okolicy gdzie jest dużo pieknych ptaków, a czas sylwestrowy jest okropny
Kuri nie boi się, Też nawet lubi patrzeć, nie wiem jak Pika.
Lubię pokaz laserów, to nie straszy zwierząt.
ewar pisze:Gosia, chyba za późno na psychotropy. Z tego, co słyszałam, to powinno się podawać je ze sporym wyprzedzeniem.
Gosiagosia pisze:ewar pisze:Gosia, chyba za późno na psychotropy. Z tego, co słyszałam, to powinno się podawać je ze sporym wyprzedzeniem.
Jest jeden który działa szybko i mam go podać 31 rano to alprazolam.
ewar pisze:Gosiagosia pisze:ewar pisze:Gosia, chyba za późno na psychotropy. Z tego, co słyszałam, to powinno się podawać je ze sporym wyprzedzeniem.
Jest jeden który działa szybko i mam go podać 31 rano to alprazolam.
Aha, nie wiedziałam.
jolabuk5 pisze:Dobrze mieć konsultanta w rodzinie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości