MonikaMroz pisze:Ja wiem ze koty polują to i tak dla mnie to jest mega przerażające![]()
![]()
To prawdziwy koci świat, Moniko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Ja wiem ze koty polują to i tak dla mnie to jest mega przerażające![]()
![]()
JoasiaS pisze:MonikaMroz pisze:Ja wiem ze koty polują to i tak dla mnie to jest mega przerażające![]()
![]()
To prawdziwy koci świat, Moniko![]()
MonikaMroz pisze:Ja mam swoje w blokowisku. Jedyne na co polują to wędka i to polują baaardzo leniwie![]()
AYO pisze:Gdyby Behemot trafił w kociectwie na takiego wujka, nie masakrował by tak strasznie moich rąk. Niby przywykłam, ale czasem mi przykro.
AYO pisze:Patrząc wstecz stwierdzam, że miał u mnie trudne dzieciństwo, zanim wszystkiego się nauczyłam
mir.ka pisze:dzielny maluch takiego potwora upolować
JoasiaS pisze:mir.ka pisze:dzielny maluch takiego potwora upolować
Mirka, ale wiesz jaki był podekscytowany?!
Bawił się tym truchłem dobrą godzinę![]()
Podrzucał, tarzał się, pacał, nosił w pyszczku, "froterował" tym podłogę...![]()
W końcu wykorzystałam chwilę jego nieuwagi i zabrałam zabawkę.
Bałam się, że wepchnie to pod meble w sobie tylko wiadomym miejscu i ta ryjówka zacznie się tam rozkładać, generując nieziemski zapaszek
mir.ka pisze:bo to była nowość dla niego
JoasiaS pisze:mir.ka pisze:bo to była nowość dla niego
Ale złapał bakcyla, bo wczoraj rano przyniósł kolejną![]()
On nie oddala się za bardzo od tarasu.
Musiał wyhaczyć jakieś dobre miejsce z tymi gryzoniami, bo rano aż piszczy z emocji, żeby mu otworzyć drzwi balkonowe i pruje w rabaty jakby go kto gonił
ewkkrem pisze:A Ty, Ciociu, nie narzekaj, że nikt nie pisze, wystarczy spojrzeć na licznik odwiedzin! My rzadko piszemy bo ... nam mowę odbiera jak oglądamy taki piękny WĄTEK ILUSTROWANY![]()
ewkkrem pisze:Od zawsze byłem fanem Kropki ale teraz Putek mnie zauroczył![]()
Drops.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Meteorolog1, Silverblue, zuza i 28 gości