Szalony Team. Jest nas mniej... Kropcia (*). Tęsknię :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 28, 2020 11:11 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

SabaS pisze:szukam żwirku bentonitowego, który nie pyli tak jak Benek i jest bezzapachowy (to specjalnie dla Szajbusa :)). Ale może ten akurat zaakceptuje. Nie ma żadnych opinii na necie więc niejako chcę zaspokoić własną ciekawość i przekonać się, czy wart jest swojej ceny ;)

golden grey white.
Jako uczuleniowiec na pył polecam. Zapachu tez nie wyczuwam mimo ze w opisie jest napisane, ze jest lawendowy
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lut 28, 2020 11:18 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

Marzenia11 pisze:
SabaS pisze:szukam żwirku bentonitowego, który nie pyli tak jak Benek i jest bezzapachowy (to specjalnie dla Szajbusa :)). Ale może ten akurat zaakceptuje. Nie ma żadnych opinii na necie więc niejako chcę zaspokoić własną ciekawość i przekonać się, czy wart jest swojej ceny ;)

golden grey white.
Jako uczuleniowiec na pył polecam. Zapachu tez nie wyczuwam mimo ze w opisie jest napisane, ze jest lawendowy

Patrzyłam na niego, chwilowo niedostępny :(, poczekam na promocję.

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Pt lut 28, 2020 11:27 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

Ja po bentonitowych kicham, pasują mi naturalne, bo mogę je wrzucić do toalety, co jest wygodne przy tylu kotach. 3 kuwety mam w piwnicy to zanim koty wyjdą na górę to łapki ze żwirku otrzepią.
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt lut 28, 2020 11:42 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

mir.ka pisze:

Ja po bentonitowych kicham, pasują mi naturalne, bo mogę je wrzucić do toalety, co jest wygodne przy tylu kotach. 3 kuwety mam w piwnicy to zanim koty wyjdą na górę to łapki ze żwirku otrzepią.

U mnie nie chcą nic innego oprócz bentonitu :( Na początku Kropka tez korzystała ze żwirku drewnianego, ale jak wyszła na mieszkanie i wyczaiła kuwetę z bentonitem, to jej się odmieniło :)

SabaS

Post » Sob lut 29, 2020 12:06 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

Jak zdrówko? Miłego niepowtarzalnego dnia! :1luvu:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie mar 01, 2020 16:10 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

Dziękujemy Marzeniu, tak trochę późno, ale dzis też jest dzien :D
Nie doceniłam Kropki, nastawiłam się na walkę z rozlewem krwi przy podawaniu do pysia tabletek, a tymczasem kota współpracuje aż się serce raduje :) ale od jej pazurów mam się od....czepić :)

SabaS

Post » Czw mar 05, 2020 10:31 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw mar 05, 2020 11:06 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

dziękuję Gosiagosia za odwiedziny i miłą kartkę, chociaż wątek jakoś zamiera śmiercią naturalną :) przez brak czasu :|

SabaS

Post » Czw mar 05, 2020 11:11 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

:1luvu: :201461 :201461 :201461
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw mar 05, 2020 11:14 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

pisz mi tak częściej mir.ka, przynajmniej nie będę musiała szukać na x stronie :)

SabaS

Post » Czw mar 05, 2020 11:14 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

SabaS pisze:pisz mi tak częściej mir.ka, przynajmniej nie będę musiała szukać na x stronie :)

postaram się :)
Obrazek

mir.ka

Post » Czw mar 05, 2020 12:02 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

Nic nie zamiera, nie pozwalam :D

Marzenia11

Post » Czw mar 05, 2020 13:46 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

Marzenia11 pisze:Nic nie zamiera, nie pozwalam :D

:201494 :piwa:

SabaS

Post » Czw mar 05, 2020 14:27 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

SabaS pisze:dziękuję Gosiagosia za odwiedziny i miłą kartkę, chociaż wątek jakoś zamiera śmiercią naturalną :) przez brak czasu :|

Masz rację czas nami rządzi i pędzi jak szalony. :mrgreen:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw mar 05, 2020 21:05 Re: Szalony Team.Łatwo przyszło-nasze początki...

SabaS pisze:zamówiłam na zoo+ żwirek z Puriny do przetestowania. Małe opakowanie 7 litrów jest w promocji wychodzi taniej za litr jak duże ;)

Testujemy od kilku dni żwirek. Właściwie to tylko Tereska testuje,bo na razie tylko ona korzysta z kuwety :)
Po tych paru dniach wiem że:
Z zalet - Żwirek jest ultralekki, drobnoziarnisty, raczej bezwonny i nie pyli
Wady i to dość duże - nie nalepiej się zbryla a bryłki się rozpadają, zbryla się dość wolno, przez co mimo bardzo grubej warstwy zwirku bryłki przyklejają się do dna. Ratuje go fakt, że nie tworzy się błotko i łatwo od dna odchodzi.
No nic będziemy testować dalej :)

SabaS

[poprzednia][następna]