ewkkrem pisze: ale czy ona siebie karmi też tylko tym co zdrowe?
Yyy... ja jako Duża chyba mogę to troszkę wziąc do siebie... Mądre to... No dobra, staram się!
Moderator: Estraven
ewkkrem pisze: ale czy ona siebie karmi też tylko tym co zdrowe?
Nul pisze:ewkkrem pisze: ale czy ona siebie karmi też tylko tym co zdrowe?
Yyy... ja jako Duża chyba mogę to troszkę wziąc do siebie... Mądre to... No dobra, staram się!Miau
ewkkrem pisze:Maleńka, Ofelia może mieć, co najwyżej świekre. To Lilo ma teściową i jest nią Twoja Duża![]()
Drops.
jolabuk5 pisze:Na pewno nam się nie uda Dropsiu!
)MB&Ofelia pisze:ewkkrem pisze:Maleńka, Ofelia może mieć, co najwyżej świekre. To Lilo ma teściową i jest nią Twoja Duża![]()
Drops.
Drops. Duzia od Lila to nie jezd świórka! Świórka to wróbl na bałkonu! Duzia od Lila nie świórka ino gada po ludziowemu!
Mała Ciorna Carmen oburzona

ewkkrem pisze:Lusiu, Kurko i Duża Nul, jak Wszystkie duże zaczną odżywiać się zdrowo (nic smażonego, nic słodkiego, nic słonego, nic SMACZNEGO itd. itp.) to ... ja się poddam i ...
serce mi rozrywa jak żrą bezczelnie na moich oczach.mag828 pisze::201461![]()

ewkkrem pisze:kwiryna pisze:jakby moja Duża była mądra to by mi dawała więcej chrupów! Kurka
Kurko, ja nie chcę Cię buntować ale znalazłem na dużą sposób! Nie jadłem NIC oprócz suchego purizonu. Duża złamała się pierwsza. Minęło kilka dni i ... mokre też jem
. Kłopot w tym, że ponoć "bylejakie", cokolwiek by to znaczyło. I tu matka ma problem - co lepsze - dobre suche czy bylejakie mokre. Absolutnie absurdalny dylemat bo ... i tak daje to co JA chcę!!!
Ale, ale, Kureczko, Twoja Duża jest naprawdę mądra, bo chce Ci dawać to zdrowsze ale czy ona siebie karmi też tylko tym co zdrowe?
Drops.
Nul pisze:ewkkrem pisze: ale czy ona siebie karmi też tylko tym co zdrowe?
Yyy... ja jako Duża chyba mogę to troszkę wziąc do siebie... Mądre to... No dobra, staram się!Miau
ewkkrem pisze:Nul pisze:ewkkrem pisze: ale czy ona siebie karmi też tylko tym co zdrowe?
Yyy to się staraj. Dla nas, kotków, to trza dawać co my chcemy a wy ... możeta się truć
![]()
Lusiu, Kurko i Duża Nul, jak Wszystkie duże zaczną odżywiać się zdrowo (nic smażonego, nic słodkiego, nic słonego, nic SMACZNEGO itd. itp.) to ... ja się poddam i ... zacznę jeść "zdrowo".
Drops![]()
![]()
![]()
PS. Mam nadzieję, że się Wam nie uda
jolabuk5 pisze:Na pewno nam się nie uda Dropsiu!

MB&Ofelia pisze:ewkkrem pisze:Maleńka, Ofelia może mieć, co najwyżej świekre. To Lilo ma teściową i jest nią Twoja Duża![]()
Drops.
Drops. Duzia od Lila to nie jezd świórka! Świórka to wróbl na bałkonu! Duzia od Lila nie świórka ino gada po ludziowemu!
Mała Ciorna Carmen oburzona

ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:Na pewno nam się nie uda Dropsiu!
No wreszcie, głos rozsądku.
Bardzo Was proszę - wszystkie duże i duzi - nie przeginajcie. Nam liczycie kalorie, tłuszcze, białka i inne ustrojstwa. Ciekawym co sobie liczycie. Pewnie, że "zdrowiej" jeść "zdrowe" jedzenie i ... OBIECUJĘ ... jak moja duża zacznie jeść zdrowo to , to ... ja też
Drops (jeszcze Wasz Drops)
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 7 gości