- wygląda jak szczotka do mycia butelek albo li miotełka do kurzu. Końcówki gładkie , środek  nastroszony dookoła.
  - wygląda jak szczotka do mycia butelek albo li miotełka do kurzu. Końcówki gładkie , środek  nastroszony dookoła.Moderator: Estraven
 - wygląda jak szczotka do mycia butelek albo li miotełka do kurzu. Końcówki gładkie , środek  nastroszony dookoła.
  - wygląda jak szczotka do mycia butelek albo li miotełka do kurzu. Końcówki gładkie , środek  nastroszony dookoła. ... ale jest nowy jamniczek aniołek
   ... ale jest nowy jamniczek aniołek  BIMBER ,  papug senegalka afrykańska
 BIMBER ,  papug senegalka afrykańska  EGON.
 EGON.  

musia pisze:Aniu, mogłabyś uczesać to czarne- wygląda jak szczotka do mycia butelek albo li miotełka do kurzu. Końcówki gładkie , środek nastroszony dookoła.

musia pisze:Aniu, mogłabyś uczesać to czarne- wygląda jak szczotka do mycia butelek albo li miotełka do kurzu. Końcówki gładkie , środek nastroszony dookoła.

jolabuk5 pisze:Jak to maluch. Za parę lat się uspokoi

.....lampa zemdlala raz tylko.
 .....lampa zemdlala raz tylko.
 Podloga go zatrzyma
 Podloga go zatrzyma  Dzielny kotek, bardzo dzielny
 Dzielny kotek, bardzo dzielny 
 mnie serce zamiera....jestem za wolna by zlapac kotka za kazdym razem gdy spada- laduje.
 mnie serce zamiera....jestem za wolna by zlapac kotka za kazdym razem gdy spada- laduje. Moze raczej Demolek?
 Moze raczej Demolek? 

Daj mu czasanulka111 pisze:Krystyna powinna byc chrzestna Wiewiora vel Big osa. Talie osy to on ma . Duzy nie jest
 u mnie ostatnio jakieś zmutowane wiewióry

dobra to brzmi zdecydowanie jak wiewióranulka111 pisze:Taaa to musialabys widziec jego mine jak omazalo sie ,ze suszarka na pranie ma patyczki podsufitowe tylko. Wpierw skoczyl a potem usilowal sie przytrzymac tylko nie bylo czego.....zlapalam spadajacego do wanny z suszarki.
 przy czym one nie spadają z suszarek tylko balansuja
 przy czym one nie spadają z suszarek tylko balansuja  
Daj mu czasewkaa pisze:anulka111 pisze:Krystyna powinna byc chrzestna Wiewiora vel Big osa. Talie osy to on ma . Duzy nie jest

MAGDZIOL pisze:Bigosik z imienia i nazwiska Giichi Tabokito*PL
 A on takie ładne imię posiada.
 A on takie ładne imię posiada.  
MariaD pisze:MAGDZIOL pisze:Bigosik z imienia i nazwiska Giichi Tabokito*PL
No, pacz pani, a ja cały czas na niego "Rudy" mówiłam.A on takie ładne imię posiada.

ewkaa pisze:MariaD pisze:MAGDZIOL pisze:Bigosik z imienia i nazwiska Giichi Tabokito*PL
No, pacz pani, a ja cały czas na niego "Rudy" mówiłam.A on takie ładne imię posiada.
To prawda - śliczne

Użytkownicy przeglądający ten dział: aania i 19 gości