U mnie ciężko, jak tylko wróciłam do pracy to już odczuwam kręgosłup

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Ja dzisiaj zamiast masła awokado wcinam z pomidorem na bułeczce
Przed 4 obudził mnie ból glowy od zatok. Poszłam chapnąć coś z lodówki i wzielam tabletki. Mój Wowa zaraz wstał wiec ja nie usnęłam. Po 5 dopiero zasnęłam jak poszedł na autobus. I spałam do 7:30![]()
Dobrze że mam taką prace w której na luzie mogę jeść śniadanie czy spóźnić sie z 10 minut. Ale sie nie spóźniłam i śniadanko już zjadłam
Mamy od poniedziałku bezkrólewie z koleżanką bo szef na urlopie. No ale to nie zwalnia mnie oczywiście z punktualności w pracy![]()
A Bagi dzisiaj jakaś dziwna. Nie wiedziała sama czego chce.
MB&Ofelia pisze:Ciociu. Ja nie lubiam smaćków i nie lubiam tabletków i nie żygam chyba że kłaczkię. I bym tabletków nie łykła, błeeee fuj!
Mała Ciorna Carmen
Fajnie że Bagirce da się podać tabletkę i nagrodzić smaczkiem. U Ofelii też to przejdzie. A Czarnidełko zwieje za szafki zanim się podejdzie do niej z tabletkąA smaczków nie lubi
Ale to nie jest normalny kot
![]()
Duża
aga66 pisze:Ucałuj Mili i Amy ode mnie bo urocze są pannice nad wyraz.
MonikaMroz pisze:My w drodze do Kutna. Bagirka zaipatrzona w jedzonko i wode na dwa dni
Tabletka podana z rana![]()
Nasza dzielna dziewczynka kochana
Od czwartku bedziemy podawac co drugi dzien pol tabletki
MonikaMroz pisze:Mała Czarna za szafki w kuchni Bagi się nie zmieści. A tabletki musi brać slonće Ty moje czarne żeby nie rzygała. Chyba lepiej wziąć kawałek tabletki i dostać potem ulubionego smaczka niż ma rzygac i ma ja bolec brzuszek ? Ja myślisz Mała Czarna co ?
Ja jako jej Duża pisze ci szybciuteńko ze chce dla niej jak najlepiej wiec nie martw się.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 51 gości